Καυστήρες πελλετ Ιταλίας που καίνε βιομάζα πελλετ (κουκούτσια ελιάς, πυρηνόξυλο, καλαμπόκι). Αυτοκαθαριζόμενοι με εύρος ισχύος από 35 εώς 350kw 5ης γενιάς

H ADTHERM σε συνεργασια με τον όμιλο Elmec που ειδικευεται στην παραγωγή καυστήρων pellet και βιομάζας (b-eco & B-mix) για τη θέρμανση και για άλλες εφαρμογές προκειμένου να αντικαταστήσει τους παραδοσιακούς καυστήρες ορυκτών καυσίμων. Οι καυστήρες B-ECO μπορούν να προσαρμοστουν σχεδόν σε οποιονδήποτε λέβητα πετρελαίου-αερίου-ξύλου.
Οι καυστήρες πελλετ (pellet) βιομάζας ADGREEN από 35kw εώς και 350KW κατασκευάζονται στην Ιταλία απο υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα υλικά και έχουν γραπτή εγγύηση 5 ετών.

Καυστηρες βιομαζας b-mix b-eco
Περισσότερα +

ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΠΕΛΛΕΤ B-ECO & B-MIX

Ο καυστήρες πελλετ ADGREEN B-ECO & B-MIX από 35 εώς 70kw μπορούν να προσαρμοσθούν και να λειτουργήσουν με τους περισσότερους λέβητες πετρελαίου η στερεών καυσίμων .
καυστηρες πελλετ βιομαζας αυτοκαθαριζομενοι
Περισσότερα +

ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΠΕΛΛΕΤ SP

Καυστήρας Βιομάζας πελλετ ADGREEN SP 55 100 250 & 350 KW με καινοτόμο σύστημα μηχανικού αυτοκαθαρισμού σε τακτά χρονικά διαστήματα και με σύγχρονο χειριστήριο (οθόνη display)
καυστηρας πελλετ oven για φουρνους και ξηραντηρια
Περισσότερα +

ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΠΕΛΛΕΤ OVEN

Καυστήρας πελλετ ADGREEN OVEN 60-150KW για φούρνους αρτοποιίας σωληνωτούς ,κυκλοθερμικούς και ξύλου αλλά και ξυραντήρια.

χαρακτηριστικα καυστήρων πελλετ pellet adgreen

TOP