×
Για κάθε απορία η διευκρίνιση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο : 23510 26796 ή 23510 28624

CREATE ACCOUNT

ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΠΕΛΛΕΤ B-ECO & ΒΙΟΜΑΖΑΣ B-MIX

Οι καυστήρες Βιομάζας πελλετ ADGREEN B-MIX & B-ECO από 35 εώς 70kw μπορούν να προσαρμοσθούν και να λειτουργήσουν με τους περισσότερους λέβητες πετρελαίου η στερεών καυσίμων .

ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΠΕΛΛΕΤ SP

Καυστήρας Βιομάζας πελλετ SP από 100 εώς 500 KW με καινοτόμο σύστημα μηχανικού αυτοκαθαρισμού σε τακτά χρονικά διαστήματα και με σύγχρονο χειριστήριο (οθόνη display)

ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΠΕΛΛΕΤ OVEN

Καυστήρας πελλετ OVEN 60-150KW αυτοκαθαριζόμενος για φούρνους αρτοποιίας σωληνωτούς ,κυκλοθερμικούς και ξύλου αλλά και ξυραντήρια.

Καυστήρες πελλετ Ιταλίας που καίνε βιομάζα πελλετ (κουκούτσια ελιάς, πυρηνόξυλο, καλαμπόκι). Αυτοκαθαριζόμενοι με εύρος ισχύος από 35 εώς 350kw 5ης γενιάς στις καλύτερες τιμές

H ADTHERM σε συνεργασια με τον όμιλο Elmec που ειδικευεται στην παραγωγή καυστήρων pellet και βιομάζας (b-eco & B-mix) για τη θέρμανση και για άλλες εφαρμογές προκειμένου να αντικαταστήσει τους παραδοσιακούς καυστήρες ορυκτών καυσίμων. Οι καυστήρες B-ECO σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, μπορούν να προσαρμοστουν σχεδόν σε οποιονδήποτε λέβητα πετρελαίου-αερίου-ξύλου.
Οι καυστήρες πελλετ (pellet) βιομάζας ADGREEN από 35kw εώς και 350KW κατασκευάζονται στην Ιταλία απο υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα υλικά και έχουν γραπτή εγγύηση 5 ετών.χαρακτηριστικα καυστήρων πελλετ pellet adgreen

Share on Pinterest

TOP