Καυστήρες πελλετ Ιταλίας που καίνε βιομάζα πελλετ (κουκούτσια ελιάς, πυρηνόξυλο, καλαμπόκι). Αυτοκαθαριζόμενοι με εύρος ισχύος από 35 εώς 350kw 5ης γενιάς

H ADTHERM σε συνεργασια με τον όμιλο Elmec που ειδικευεται στην παραγωγή καυστήρων pellet και βιομάζας (Bmax) για τη θέρμανση και για άλλες εφαρμογές προκειμένου να αντικαταστήσει τους παραδοσιακούς καυστήρες ορυκτών καυσίμων. Οι καυστήρες B-ECO μπορούν να προσαρμοστουν σχεδόν σε οποιονδήποτε λέβητα πετρελαίου-αερίου-ξύλου.
Οι καυστήρες πελλετ (pellet) βιομάζας ADGREEN από 35kw εώς και 350KW κατασκευάζονται στην Ιταλία απο υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα υλικά και έχουν γραπτή εγγύηση 5 ετών.

καυστηρες πελλετ b-eco
Περισσότερα +

ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΠΕΛΛΕΤ B-ECO

Ο καυστήρας ΠΕΛΛΕΤ ADGREEN B-ECO 35-45-55kw μπορεί να προσαρμοσθεί και να λειτουργήσει με τους περισσότερους λέβητες πετρελαίου ηστερεών καυσίμων .
καυστηρες πελλετ βιομαζας αυτοκαθαριζομενοι
Περισσότερα +

ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΠΕΛΛΕΤ SP

Καυστήρας Βιομάζας πελλετ ADGREEN SP 55 100 250 & 350 KW με καινοτόμο σύστημα μηχανικού αυτοκαθαρισμού σε τακτά χρονικά διαστήματα και με σύγχρονο χειριστήριο (οθόνη display)
καυστηρας πελλετ oven για φουρνους και ξηραντηρια
Περισσότερα +

ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΠΕΛΛΕΤ OVEN

Καυστήρας πελλετ ADGREEN OVEN 60-150KW για φούρνους αρτοποιίας σωληνωτούς ,κυκλοθερμικούς και ξύλου αλλά και ξυραντήρια.

χαρακτηριστικα καυστήρων πελλετ pellet adgreen

TOP