σόμπα πελλετ καλοριφερ toby h 18kw

 
►Η σόμπα πελλετ καλοριφέρ TOBY μπορεί να εγκατασταθεί σχεδόν οπουδήποτε. Ολοκληρωμένο συγκρότημα με αυτοκαθαριζόμενο λέβητα κάθετων διαδρομών και με παράθυρο που προσφέρει μια μαγευτική θέα της φλόγας. Έχει πολύ υψηλή απόδοση που παίρνει από την καύση του πελλετ. Xάρη στον εξελιγμένο σχεδιασμό και το μοναδικό μικρό μέγεθος της, θα δώσουν προσωπικότητα στο χώρο σας δίνοντάς σας μέγιστη άνεση.

►Ο σόμπα έχει ενσωματομένο κυκλοφορητή, δοχείο διαστολής
και βαλβίδα ασφαλείας.

►Ο καθαρισμός της σόμπας πελλετ είναι εύκολος χάρη στην ειδική λαβή με σούστες οι οποίες αφαιρούν με τα ελατήρια τους την τέφρα από τους εναλλάκτες θερμότητας μια φορά την εβδομάδα.

►Η μεγάλη οθόνη αφής αλλα και ο ευκολός χειρισμός είναι χαρακτηριστικά που κάνουν την χρήση της φιλική στον τελικό χρήστη.

►Η ηλεκτρονική μονάδα στον λέβητα είναι ένας σύγχρονος υπολογιστής με πολλές εύχρηστες λειτουργίες . Η μονάδα χωρίζεται σε ρυθμίσεις για τον Τελικό Χρήστη και για τον Εγκαταστάτη, γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση. Όλες οι μελλοντικές ενημερώσεις πραγματοποιούνται εύκολα μέσω θύρας USB έτσι ώστε να λαμβάνετε πάντα την τελευταία έκδοση του προγράμματος.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Σόμπα πελλετ για τα καλοριφερ>

* 2.5 – 18 kW (25kw Blackstar)
* Πάνω από το 90% απόδοση (93,6)
* Τέλεια εμφάνιση
* κατανάλωση από 0,5 έως 3,6 κιλά ανά ώρα
* Ενσωματωμένο ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ
* Εύχρηστος πίνακα ελέγχου με προηγμένο λογισμικό
* Πολύ απλή λειτουργία
* χωρητικότητα πελλετ περίπου 45 κιλά
* Μέση κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος 50 W
* Σε κόκκινο
* Πολύ εύκολη συντήρηση

Με την σόμπα πελλετ καλοριφέρ σας δίνουμε μια αξιόπιστη και οικονομική λύση χωρίς να χρειασθεί να κάνετε κάθε μέρα τον θερμαστή.

TOP