Λέβητας πέλλετ ξύλου ADGREEN

Ολοκληρωμένη λύση για λεβητοστάσιο με λεβητες πελλετ για θέρμανση και ζεστά νερά χρήσης (PELLETS & καλαμπόκι)
λεβητες πέλλετ ξύλου ADGREEN
Σε συνεργασία με την ιταλική εταιρεία “ELMEC” η ADTHERM (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.Ε.) ξεκίνησε τη δική της εισαγωγή μονάδων πελλετ ξύλου.(biomaza, pellet)
Τα νέα προϊόντα απευθύνονται στην ευρωπαϊκή, αλλά και στην εγχώρια αγορά. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στη Ελλάδα δείχνουν το ενδιαφέρον τους για την βιομάζα ως εναλλακτική λύση και ως το 100% οικολογικό καύσιμο, καθώς και ο νέος καυστήρας είναι ένα ξεχωριστό προϊόν του είδους αυτού (μπορεί να πωλείται χωριστά χωρίς τον λέβητα ADGREEN).

Ο καυστήρας μπορεί και πωλείται ως αυτοτελές προϊόν (και να εγκατασταθεί σε ήδη υπάρχον λέβητα ) και ως μονάδα . Εισάγετε από την ADTHERM και η τιμή είναι πολύ ανταγωνιστική. Το βασικό μοντέλο λειτουργεί σε ένα εύρος 10-55 KW, το γεγονός που το καθιστά ανώτερο από παρόμοια προϊόντα στην αγορά, που περιορίζονται συνήθως σε μια στενή περιοχή ισχύος από 10 KW   ως  35 KW . Τρία μεγάλα μοντέλα λέβητα πελλετ ξύλου καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα έως 120kW, 150kW, 200KW και 350kW αντίστοιχα.Τεχνικά χαρακτηριστικά λέβητας 5 διαδρομών

Ο Λέβητας στερεών καυσίμων πελλετ πέντε διαδρομών ADGREEN είναι απόλυτα συμβατός με τον Ιταλικό καυστήρα  ADGREEN (βαθμός απόδοσης 91%) και πληροί τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής οδηγίας ΕΝ 303/5.λέβητες πελλετ Ο λέβητας συνοδεύεται από μία αποθήκη pellet (σιλό), χωρητικότητας 150-300 κιλά, που μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα στον λέβητα.Ο λέβητας είναι εφοδιασμένος με θερμόμετρο, μετακινούμενο δοχείο στάχτης, κιτ καθαρισμού και έναν πολύ καλής ποιότητας υδροστάτη , ώστε να αποτρέπεται η δημιουργία συμπυκνωμάτων (εξ αιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας στον σωλήνα επιστροφής).Η επάνω πόρτα του λέβητα καλύπτεται από πυρίμαχο τζάμι με δευτερεύουσα είσοδο αέρα. Οι λέβητες πελλετ μπορούν να λειτουργήσουν με το παραδοσιακό ξύλο, με όλων των ειδών πελλετ αλλά και με πυρηνόξυλο και με καλαμπόκι.

Ο καυστήρας πελλετ ADGREEN αυτοκαθαριζόμενος

Ο καυστήρας  ADGREEN αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του λέβητα  και συμβάλλει στην καθ ολοκληρίαν καύση του pellet & καλαμπόκι.

Ο καυστήρας αποτελείται από δύο μέρη, από το σώμα του  (που τοποθετείται στον λέβητα στερεών καυσίμων) και από ένα κοχλία μεταφοράς καυσίμου που συνδέει την αποθήκη του pellet με το σώμα του καυστήρα. Η λειτουργία του είναι αυτόματη και μπορεί να προγραμματιστεί για επτά ημέρες την εβδομάδα.

Καινοτόμο σύστημα αυτοκαθαρισμού

λέβητας πελλετ καυστήρας αυτοκαθαριζόμενοςΟι καυστήρες ADGREEN SP διαθέτουν ένα καινοτόμο σύστημα μηχανικού αυτοκαθαρισμού σε τακτά χρονικά διαστήματα. Με αυτό το σύστημα απελευθερώνεται περιοδικά ο χώρος καύσης από οποιοδήποτε υπόλειμμα που μπορεί να εμποδίσει τη σωστή καύση η έναυση , αποφεύγοντας έτσι την επακόλουθη απενεργοποίηση του καυστήρα .

Τεχνολογία καύσης με 5 στάδια

καυστήρας πελλετ ADGREENΟ αυτομάτου ελέγχου αλγόριθμος είναι βασισμένος πάνω σε δύο παραμέτρους. Την θερμοκρασία του νερού μέσα στον λέβητα και την θερμοκρασία των καυσαερίων.
Σε αντίθεση με παρόμοια προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, ο καυστήρας ADGREEN διαθέτει έναν επιπλέον κοχλία που σπρώχνει μηχανικά το pellet μέσα στον φλογοσωλήνα . O επιπλέον κοχλίας λειτουργεί σαν ασφάλεια που προστατεύει το όλο σύστημα από πιθανή παλινδρόμηση της φλόγας . Επίσης όλα τα μοντέλα έχουν ανεμιστήρα στον εξωτερικό τροφοδότη (κοχλία) ο οποίος δίνει δευτερεύων αέρα τον χώρο καύσης ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει την επιστροφή της θερμοκρασίας στο δοχείο αποθήκευσης του καυσίμου μέσο του σπιράλ τροφοδοσίας.


Η διαδικασία της καύσης χωρίζεται σε πέντε στάδια :
1.Ανάφλεξη
2.Σταθεροποίηση της καύσης
3.Βασικός κύκλος λειτουργίας
4.Μετριασμός
5.Σβήσιμο

LCD οθόνη με πλήρες μενού
λεβητες πελλετ
LCD οθόνη με πλήρες μενού με πληροφορίες για παραμέτρους και ρυθμίσεις αλλά και αυτό-διάγνωση βλαβών. (Τώρα και στα Ελληνικά)
Όταν ο καυστήρας φθάσει στην απαιτούμενη θερμοκρασία που έχει τεθεί από τον χρήστη, θα εξακολουθήσει να λειτουργεί με μετριασμένη φλόγα και ελάχιστη κατανάλωση για άλλους 5 βαθμούς και έπειτα θα ξεκινήσει η διαδικασία σβησίματος.

Αξιόπιστη ανάφλεξη και σβήσιμο χάρη στους αισθητήρες ασφαλείας.
Κατασκευή από υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα υλικά .
Λογισμικό για διαμόρφωση των ρυθμίσεων μέσο του PC (Με USB Ready) – Νέα σειρά B-ECO.
Καίει διάφορα υλικά όπως είναι τα συσσώματα ξύλου (πελλετ), τα κουκούτσια από ελιές, τα τσόφλια ξηρών καρπών, το καλαμπόκι, (SP-DOUBLE)

Δείτε βίντεο με εγκαταστάσεις

  • ΕΓΓΥΗΣΗ 60 ΜΗΝΕΣ. 
  • ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΣΕ 6 ΑΤΟΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ .
TOP