Οι αντλίες θερμότητας αέρα νερού σε προσιτό κόστος για θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού. Ενημερωθείτε για τις ανταγωνιστικές τιμές της ADTHERM

Αντλία θερμότητας Inverter 60c Monoblock

Οι αντλίες θερμότητας της ADTHERM, πλήρως σχεδιασμένες και κατασκευασμένες στην Ευρώπη, προσφέρουν λύσεις αιχμής για μέγιστη άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας. Eχουν υψηλές αποδόσεις και στη θέρμανση και στην ψύξη ακόμη και σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες

Αντλία θερμότητας αέρα νερου ΚΚ

Οι αντλίες θερμότητας αέρα νερού της ADTHERM είναι σήμερα η οικονομικότερη μέθοδος για θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού. Οι αντλίες έχουν συμπιεστή PANASONIC.

Αντλία θερμότητας Polaris

Η σειρά αντλιών θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών Polaris μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια και με σταθερή παροχή ζεστού νερού σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Οι συμπιεστές της αντλίας ειναι COPELAND (Made in USA)

Αντλία θερμότητας πισίνας

Οι αντλίες θερμότητας ADPOOL χρησιμοποιούν τη τεχνολογία της αντλίας θερμότητας για τη θέρμανση του νερού της πισίνας με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος .

Μπόιλερ με αντλία θερμότητας

Το boiler με αντλία θερμότητας είναι μία συσκευή φιλική προς το περιβάλλον η οποία εξοικονομεί χρήματα και ενέργεια. Η αντλία θερμότητας η οποία είναι τοποθετημένη σε ανοξείδωτο μπόιλερ νερού 300 λίτρων.

Αντλία θερμότητας WATERPLUS

Η αντλία θερμότητας WATERPLUS είναι μια πρωτοποριακή συσκευή για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης για επαγγελματική και οικιακή εφαρμογή. Προσαρμόζεται εύκολα στo υπάρχον μπόιλερ λεβητοστασίου

Αντλία θερμότητας με boiler ECOSPLIT

Η ECOSPLIT είναι μια μονάδα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης όπου κατασκευάζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕU) και χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αποδοτικότητα που προσφέρει λύσεις σε ένα πλήθος εφαρμογών.

Καθαριστής Αέρα ADTHERM

Η έξυπνη συσκευή καθαρισμού αέρα της ADTHERM, δεν στέλνει μόνο φρέσκο αέρα με αρκετό οξυγόνο στο χώρο σας, αλλά κάνει και εναλλαγή της θερμότητας ανάμεσα στον αέρα εισόδου και εξόδου , γεγονός που προσφέρει μια υγιέστερη ζωή στην οικογένειά σας και εξασφαλίζει έναν οικονομικό τρόπο ανάκτησης ενέργειας.

Οι αντλίες Θερμότητας για θέρμανση, ψύξη, και ζεστό νερό χρήσης

Οι αντλίες θερμότητας αποτελούν σήμερα την πλέον σύγχρονη και με χαμηλό κόστος, λύση για θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Το όλο και αυξανόμενο ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού, το οποίο αναζητά να απαλλαγεί από το δυσβάσταχτο κόστος του πετρελαίου θέρμανσης, για τις αντλίες θερμότητας είναι απόλυτα δικαιολογημένο και με αποδείξεις !
Η αντλία θερμότητας κερδίζει όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά της θέρμανσης και όχι άδικα, αφού συγκεντρώνει μια σειρά από συγκριτικά πλεονεκτήματα σε λειτουργικότητα και εργονομία, που σε συνδυασμό με τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων που επιτυγχάνουν, την καθιστούν την ιδανική λύση για τα ελληνικά νοικοκυριά.
Η ADTHERM εισάγει και εγκαθιστά αντλίες θερμότητας από το 2007, φροντίζοντας να προμηθεύει την αγορά με μηχανήματα κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας, με τεχνολογία αιχμής και αμερικανικές προδιαγραφές.
Χάρη στις ανταγωνιστικές τιμές εισαγωγής η ADTHERM καθιστά τις αντλίες θερμότητας ένα προϊόν οικονομικά προσιτό για κάθε καταναλωτή.
Βρείτε πόσα kw αντλία θερμότητας για θέρμανση με καλοριφερ χρειάζεται το σπίτι σας ?

TOP