Κάντε τον ήλιο φίλο σας με ηλιακά συστήματα της ADTHERM

O ήλιος μας χαρίζει ζέστη, φως και ενέργεια την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τον ηλιακό θερμοσίφωνα με σωλήνες κενού ή με επιλεκτικούς συλλέκτες για να έχετε ζεστό νερό χρήσης. Επίσης μπορείτε να ζεστάνετε το σπίτι σας με ένα σύστημα ηλιοθερμίας με συλλέκτες κενού υψηλής απόδοσης της ADGREEN. Με την ηλιακή ενέργεια που είναι η ενέργεια του μέλλοντος, κερδίζεται χρήματα και άνεση για εσάς ενώ ταυτόχρονα συμβάλλετε με βιώσιμο τρόπο στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ηλιακοί συλλέκτες κενού

Οι ηλιακοί συλλέκτες κενού πιστοποιημένη με Keymark. Η νέα γενιά ηλιακών συλλεκτών, με πολύ υψηλή απόδοση και μακροχρόνια λειτουργία.

Ηλιακός θερμοσίφωνας κενού

Ηλιακός θερμοσίφωνας με σωλήνες κενού υψηλής πιέσεως. Αυτός ο ηλιακός θερμοσίφωνας κενού δεν χρειάζεται αντιψυκτικά η συντήρηση. Αντοχή μέχρι - 38° C βαθμούς και δεξαμενή από ανοξείδωτο χάλυβα, ανθεκτικότερο απο τα συμβατικά.

Ηλιακοί θερμοσίφωνες

Η επιτυχία των Ηλιακών Συστημάτων υψηλής απόδοσης της ADTHERM είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης εμπειρίας, συνεχούς έρευνας και βελτίωσης τους με σύγχρονες μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας.
TOP