σομπες πελλετ καλοριφερ

Οι σόμπες πελλετ καλαμπόκι (PELLETS) & καλαμπόκι σχεδιασμένες με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία για θέρμανση χωρίς την χρήση πετρελαίου & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΩΣ 80%. Στην Ευρώπη, το πρότυπο αναφοράς, στην κατηγορία σόμπες πελλετ είναι το EN 14785 και η σύγκρισή της με όλους τους κατασκευαστές. Αυτή η νομοθεσία ορίζει τα ελάχιστα πρότυπα ενεργειακής απόδοσης, όχι λιγότερο από 75% στη μέγιστη ισχύ και 70% τουλάχιστον, ότι μια σόμπα pellet πρέπει να είναι εντός των αναμενόμενων παραμέτρων. Η σόμπες Puros, ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό στις ρυθμιστικές παραμέτρους. Προσφέρουν υψηλές επιδόσεις με παράλληλη ελαχιστοποίηση των εκπομπών ρύπων: θερμότητα ζωτικό χώρο με φυσικό τρόπο, με σεβασμό στο περιβάλλον. Το EN 14785 προβλέπει ότι σε ένα κυβικό μέτρο καυσαερίων που παράγεται από την καύση, διαιρούμενο σε ένα εκατομμύριο μέρη, το περιεχόμενο του μονοξειδίου του άνθρακα (CO) δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 400 μέρη ανά εκατομμύριο (ppm) σε πλήρη ισχύ και τουλάχιστον 600 στην ελάχιστη . Η Puros θέτει νέα σημεία αναφοράς: σε μέγιστη 200 ppm και 400 ppm σε ελάχιστη ισχύ.

Σόμπα Πελλετ Καλοριφερ TOBY H

Η σόμπα πελλετ TOBY H είναι αυτοκαθαριζόμενη και είναι έτοιμη για άμεση σύνδεση με το υπάρχον δίκτυο των καλοριφέρ. Η TOBY 18kw μπορεί να κάλυψη εώς 130 τμ και έχει 5 ετή εγγύηση .

Σόμπα πελλετ MINIGEA 9kw

Η αερόθερμη σόμπα πελλετ MINIGEA 9kw έχει μόνο 25 εκατοστά βάθος και μπορεί να εγκατασταθεί σχεδόν οπουδήποτε. Με το μεγάλο παράθυρο προσφέρει μια μαγευτική θέα της φλόγας.

Σόμπα πελλετ & καλαμπόκι MAYA 10kw

Σόμπες πελλετ καλαμπόκι ΜΑΥΑ 10kw Η σόμπα μπορεί να κάψει πελλετ και καλαμπόκι και έχει την δυνατότητα να αναγνωρίζει αυτόματα την ποιότητα του καυσίμου

Αερόθερμη σόμπα πελλετ JOB 18kw

Η απλότητα της αερόθερμης σόμπας πελλετ JOB 18kw συνδυάζεται με την λειτουργικότητα και την μεγάλη θερμαντική ικανότητα που είναι ιδανική για Ιδανική για καταστήματα . Ο βαθμος απόδοσης είναι επίσης πολύ υψηλός.

Μοιραστείτε το περιεχόμενο

[ultimatesocial networks="facebook,twitter,google,pinterest,linkedin" align="left" custom_class="my-ultimatesocial-class"]

TOP