Πόσα KW και τι καυστήρα πελλετ χρειάζεται για μετατροπή σε λέβητες πετρελαίου η ξύλου

Ρωτήστε τον τεχνικό μας για το ποιός είναι ο κατάλληλος καυστήρας βιομάζας η πελλετ για την μετατροπή του λέβητα πετρελαίου ή ξύλου που έχετε ?
Θα σας απαντήσει σύμφωνα με τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε στην παρακάτω φόρμα.
Μηχανισμός αναζήτησης προκειμένου να ενημερωθείτε κατά προσέγγιση πόσα kw και ποιο μοντέλο είναι το κατάλληλο για να μετατρέψετε το λέβητα πετρελαίου η ξύλου σε πελλετ για να μπορεί να καλύψει τις θερμικές ανάγκες του χώρου σας.

Τα πεδία με τον αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΕΡΟΛΕΒΗΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΕ BMIX DIGITAL 70 KW

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΕΡΟΛΕΒΗΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΕ BMIX DIGITAL 70 KW

11

12

13

14

141

Φόρμα επικοινωνίας

Τα πεδία με τον αστερίσκο θα πρέπει να συμπληρωθούνε. To email σας θα πρέπει να είναι σωστό γιατί θα σας σταλούνε όλες η πληροφορίες.

Αν θέλετε μπορείτε να μας στείλτε φωτογραφία του συστήματος σας
Οι πληροφορίες που εισάγονται θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Τι είναι το πελλετ ?

Φυσικά ξύλινα σφαιρίδια από τα υπολείμματα την εργασία τεμαχισμού ή την επεξεργασία του ξύλου. Το Ξύλο συμπιέζεται και διαμορφώνεται σε μικρούς κυλίνδρους.

Το πελλετ κατέχει φυσικές ιδιότητες, όπως η υψηλή θερμιδική αξία η οποία εξαρτάται απο το είδος του ξύλου και από το ποσοστό της υγρασίας Περιέχει .Η εν λόγω τιμή μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 4,07 kW / kg και 5,23 kW / kg .