Λέβητας Αυτόματης καύσης ξύλου & πελλετ DOUBLE

Ο στερεών καυσίμων λέβητας DOUBLE αποτελεί μία από τις πιο εξελιγμένες λύσεις για αυτόματη καύση ξύλου αλλα και πελλετ μαζί. Ο καυστήρας πελλετ μπορεί να κάνει την έναυση του ξύλου με την χρήση των πελλετ και να διακόψει όταν ανάψουν τα ξύλα. Εάν καταναλωθουν τα ξύλα στο θάλαμο καύσης ξεκηνάει αυτόματα η χρήση του πελλετ με τον καυστήρα και συνεχίζη μέχρι να ξαναβάλει ο χρήστης ξύλα στο θάλαμο.

Λέβητας καύσης ξύλου & πελλετ ADGREEN 25 εώς 350kw

Ολοκληρωμένη λύση για λεβητοστάσιο με πελλετ και ξύλο για θέρμανση και ζεστά νερά χρήσης από 25εώς και 350kw. Ο πέντε διαδρομών λέβητας στερεών καυσίμων ADGREEN είναι απόλυτα συμβατoί με τους αυτοκαθαριζόμενους Ιταλικόύς καυστήρες pellet BMIX DIGITAL.

Λέβητας καύσης πελλετ & ξύλου BIOTOM 25 εώς 45 kw

Ολοκληρωμένη λύση για λεβητοστάσιο με τους λέβητες πελλετ και ξύλου BIOTOM για θέρμανση και ζεστά νερά χρήσης από 25 εώς και 45kw. Ο κάθετων διαδρομών λέβητας στερεών καυσίμων BIOTOM σε συνδυασμό με τον αυτοκαθαριζόμενο Ιταλικό καυστήρα pellet BMIX DIGITAL.

Λέβητες πελλετ & ξύλου με εύρος ισχύος από 35 εώς 350 KW

Οι λέβητες πελλετ και ξύλου από την ADTHERM με εύρος ισχύος από 25 εώς 350 KW με την πιο σύγχρονη πλέον τεχνολογία (usb ready) σε προσιτή τιμή.
Τα νέα προϊόντα απευθύνονται στην ευρωπαϊκή, αλλά και στην εγχώρια αγορά. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στη Ελλάδα δείχνουν το ενδιαφέρον τους για την βιομάζα ως εναλλακτική λύση και ως το 100% οικολογικό καύσιμο, καθώς παρέχουν οικονομία στη θέρμανση .
Οι λέβητες πελλετ εισάγονται από την ADTHERM και η τιμή τους είναι πολύ ανταγωνιστική. Το βασικό μοντέλο λειτουργεί σε ένα εύρος 10-55 KW γεγονός που το καθιστά ανώτερο από παρόμοια προϊόντα στην αγορά, που περιορίζονται συνήθως σε μια στενή περιοχή ισχύος από 10 ως 35 KW . Ενώ τρία μεγάλα μοντέλα καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα έως 350kW .

Τα τηλεφωνικά νούμερα των καταστημάτων μας είναι στη διάθεση σας για κάθε ερώτηση ή πληροφορία που χρειάζεστε 2351026796, 2351028624 και 2310729814. Είναι βέβαιο ότι άμεσα ο πρώτος διαθέσιμος πωλητής θα σας εξυπηρετήσει.
ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΛΕΒΗΤΑ ΠΕΛΛΕΤ: 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ
Η επιλογή ενός λέβητα στερεών καυσίμων, είτε πρόκειται για πέλλετ είτε γενικώς για στερεά καύσιμα, δεν είναι μια εύκολη διαδικασία. Χρειάζεται αρκετό ψάξιμο και κυρίως δεν είναι μόνο θέμα τιμής. Έτσι ένας λέβητας ή καυστήρας πέλλετ (δείτε εδώ πώς λειτουργούν οι λέβητες πέλλετ) ο οποίος μας προσφέρεται σε ιδιαίτερα δελεαστική τιμή δε θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο αγοράς εάν πρώτα δεν έχουμε διευκρινίσει μερικά πράγματα.

TOP