Αυτοκαθαριζόμενος Λέβητας πελλετ BIOMAX

Ο υπέρ-αυτόματου καθαρισμού Ιταλικός λέβητας biomax 20 & 30kw είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα λεβητοστασίου με ενσωματωμένο κυκλοφορητή και δοχείο διαστολής έτοιμο να συνδεθεί με τα θερμαντικά σώματα. Ο βαθμός απόδοσης του συνόλου είναι άνω του 94%

Λέβητας Αυτόματης κάυσης ξύλου & πελλετ DOUBLE

Ο στερεών καυσίμων λέβητας DOUBLE αποτελεί μία από τις πιο εξελιγμένες λύσεις για αυτόματη καύση ξύλου αλλα και πελλετ μαζί. Ο καυστήρας πελλετ μπορεί να κάνει την έναυση του ξύλου με την χρήση των πελλετ και να διακόψει όταν ανάψουν τα ξύλα. Εάν καταναλωθουν τα ξύλα στο θάλαμο καύσης ξεκηνάει αυτόματα η χρήση του πελλετ με τον καυστήρα και συνεχίζη μέχρι να ξαναβάλει ο χρήστης ξύλα στο θάλαμο.

Λέβητας πελλετ TOBY 18-25-35-55kw

Ο λέβητας πελλετ TOBY αποτελεί μία από τις πιο εξελιγμένες λύσεις για την αυτόματη καύση των pellets ξύλου στην Ελληνική αγορά. Με σύστημα αυτοκαθαρισμού και υψηλό βαθμό απόδοσης.

Λέβητας πελλετ ξύλου ADGREEN & ΒΙΟΤΟΜ

Ολοκληρωμένη λύση για λεβητοστάσιο με πελλετ και ξύλο για θέρμανση και ζεστά νερά χρήσης από 25εώς και 350kw. Ο πέντε διαδρομών λέβητας στερεών καυσίμων ADGREEN & ο Κάθετων διαδρομών BIOTOM είναι απόλυτα συμβατoί με τους αυτοκαθαριζόμενους Ιταλικόύς καυστήρες pellet B-ECO &, BMIX

Λέβητες πελλετ και Βιομάζας Η πλέον οικονομική θέρμανση

Οι λέβητες πελλετ βιομάζας από την ADTHERM με εύρος ισχύος από 35 εώς 350 KW με την πιο σύγχρονη πλέον τεχνολογία (usb ready) σε προσιτή τιμή.
Τα νέα προϊόντα απευθύνονται στην ευρωπαϊκή, αλλά και στην εγχώρια αγορά. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στη Ελλάδα δείχνουν το ενδιαφέρον τους για την βιομάζα ως εναλλακτική λύση και ως το 100% οικολογικό καύσιμο, καθώς παρέχουν οικονομία στη θέρμανση .
Οι λέβητες πελλετ εισάγονται από την ADTHERM και η τιμή τους είναι πολύ ανταγωνιστική. Το βασικό μοντέλο λειτουργεί σε ένα εύρος 10-55 KW γεγονός που το καθιστά ανώτερο από παρόμοια προϊόντα στην αγορά, που περιορίζονται συνήθως σε μια στενή περιοχή ισχύος από 10 ως 35 KW . Ενώ τρία μεγάλα μοντέλα καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα έως 350kW ..

Τα τηλεφωνικά νούμερα των καταστημάτων μας είναι στη διάθεση σας για κάθε ερώτηση ή πληροφορία που χρειάζεστε 2351026796, 2351028624 και 2310729814. Είναι βέβαιο ότι άμεσα ο πρώτος διαθέσιμος πωλητής θα σας εξυπηρετήσει.
ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΛΕΒΗΤΑ ΠΕΛΛΕΤ: 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ
Η επιλογή ενός λέβητα στερεών καυσίμων, είτε πρόκειται για πέλλετ είτε γενικώς για στερεά καύσιμα, δεν είναι μια εύκολη διαδικασία. Χρειάζεται αρκετό ψάξιμο και κυρίως δεν είναι μόνο θέμα τιμής. Έτσι ένας λέβητας ή καυστήρας πέλλετ (δείτε εδώ πώς λειτουργούν οι λέβητες πέλλετ) ο οποίος μας προσφέρεται σε ιδιαίτερα δελεαστική τιμή δε θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο αγοράς εάν πρώτα δεν έχουμε διευκρινίσει μερικά πράγματα.

Share on Pinterest

TOP