Αυτοκαθαριζόμενος Λέβητας πελλετ BIOMAX

Ο υπέρ-αυτόματου καθαρισμού λέβητες biomax από 20 εώς 50kw είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα λεβητοστασίου με ενσωματωμένο κυκλοφορητή και δοχείο διαστολής έτοιμο να συνδεθεί με τα θερμαντικά σώματα. Ο βαθμός απόδοσης του συνόλου είναι άνω του 94%.

Λέβητας πελλετ TOBY 25 40 και 55 kw

Ο λέβητες πελλετ TOBY 25KW 40KW & 55KW αποτελουν μία από τις πιο εξελιγμένες λύσεις για την αυτόματη καύση των pellets ξύλου στην Ελληνική αγορά. Με σύστημα αυτοκαθαρισμού και πολύ υψηλό βαθμό απόδοσης.

Λέβητας πελλετ TOBY BLACKSTAR 30kw

Ο λέβητας πελλετ TOBY BLACKSTAR 30kw αποτελεί μία από τις πιο εξελιγμένες λύσεις για την αυτόματη καύση των pellets ξύλου στην Ελληνική αγορά. Με σύστημα αυτοκαθαρισμού και υψηλό βαθμό απόδοσης.

Λέβητες πελλετ - Βιομάζας Η πλέον οικονομική θέρμανση

Οι λέβητες πελλετ βιομάζας από την ADTHERM με εύρος ισχύος από 20 εώς 55 KW με την πιο σύγχρονη πλέον τεχνολογία (touch ready) σε προσιτή τιμή.
Τα νέα προϊόντα απευθύνονται στην ευρωπαϊκή, αλλά και στην εγχώρια αγορά. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στη Ελλάδα δείχνουν το ενδιαφέρον τους για την βιομάζα ως εναλλακτική λύση και ως το 100% οικολογικό καύσιμο, καθώς παρέχουν οικονομία στη θέρμανση .
Οι λέβητες πελλετ εισάγονται από την ADTHERM και η τιμή τους είναι πολύ ανταγωνιστική. Το βασικό μοντέλο TOBY λειτουργεί σε ένα εύρος 10-55 KW γεγονός που το καθιστά ανώτερο από παρόμοια προϊόντα στην αγορά, που περιορίζονται συνήθως σε μια στενή περιοχή ισχύος από 10 ως 35 KW . Ενώ τρία μοντέλα καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα από 20kW .

Τα τηλεφωνικά νούμερα των καταστημάτων μας είναι στη διάθεση σας για κάθε ερώτηση ή πληροφορία που χρειάζεστε 2351026796, 2351028624 και 2310729814. Είναι βέβαιο ότι άμεσα ο πρώτος διαθέσιμος πωλητής θα σας εξυπηρετήσει.
ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΛΕΒΗΤΑ ΠΕΛΛΕΤ: 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ
Η επιλογή ενός λέβητα στερεών καυσίμων, είτε πρόκειται για πέλλετ είτε γενικώς για στερεά καύσιμα, δεν είναι μια εύκολη διαδικασία. Χρειάζεται αρκετό ψάξιμο και κυρίως δεν είναι μόνο θέμα τιμής. Έτσι ένας λέβητας ή καυστήρας πέλλετ (δείτε εδώ πώς λειτουργούν οι λέβητες πέλλετ) ο οποίος μας προσφέρεται σε ιδιαίτερα δελεαστική τιμή δε θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο αγοράς εάν πρώτα δεν έχουμε διευκρινίσει μερικά πράγματα.

TOP