Αντλίες θερμότητας για θέρμανση με καλοριφερ - Πόσα kw χρειάζεται ένα σπίτι ?

Ποιά είναι η κατάληλη αντλία θερμότητας για σένα;

Μηχανισμός αναζήτησης προκειμένου να ενημερωθείτε κατά προσέγγιση πόσα kw αντλία θερμότητας με θερμαντικά σώματα μπορούν να καλύψουν τις θερμικές ανάγκες του χώρου σας.

Πατήστε το κουμπί ΕΠΟΜΕΝΟ προκειμένου να ενημερωθείτε κατά προσέγγιση για τα μοντέλα από τις αντλίες θερμότητας που μπορούν να καλύψουν τις θερμικές ανάγκες του χώρου σας. Αν θέλετε να σας καλέσουμε για να σας δώσουμε μια προσφορά για αντλία θερμότητας συμπληρώστε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Καλή αρχή


Αν συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης συμπληρώστε το όνομα, το τηλέφωνο και το email σας και πατήστε το κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ  για να δείτε το αποτελέσματά ! Οι πληροφορίες που εισάγονται θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες και μια οικονομική προσφορά για την αντλία θερμότητας που θα χρειαστείτε. Τα πεδία μαρκαρισμένα με αστερίσκο (*) απαιτούνται.ΟΝΟΜΑ*
EMAIL*
ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Γνωρίζετε ότι ...
Η Θερμότητα μεταφέρεται από ένα σώμα υψηλότερης θερμοκρασιας σε ένα άλλο χαμηλότερης θερμοκρασίας ? Ο ζεστός καφές αν τον αφήσετε έξω σπό το σίτι σας θα κρυώσει .
Το αντίθετο κάνει μια αντλία θερμότητας ADTHERM όπου μεταφέρει τον αέρα του περιβάλλοντος από χαμηλότερη θερμοκρασία σε υψηλότερη. Ένα μικρό ποσοστό ενέργειας έιναι απαρέτητο για να λειτουργήσει ο συμπιεστής όπου θα αποροφήσει την θερμότητα που βρίσκεται στον αέρα . (για ένα kw ηλεκτρικής ενέργειας θα μας παρέχει από 3 εώς και 5 kw θερμικής ενέργειας . ¨ολα αυτα οφέιλονται στον ήλιο που μας στέλνει 50 φορές περισσότερη ενέργεια από αυτή που καταναλώνεται στον πλανήτη μας, θερμαίνοντας την ατμόσφαιρά και τον φλόιό του .

Χρήση Αντλιών Θερμότητας για Θέρμανση: Αξιόπιστη & Πολύ Οικονομική Λειτουργία

Η Εξυπνη και οικονομική λύση για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους είναι η χρήση των αντλιών θερμότητας ADTHERM για θέρμανση το χειμώνα αλλά και δροσισμό το καλοκαίρι.

Η άνοδος της τιμής του πετρελαίου (1,35 ευρώ) και η αυξανόμενη ρύπανση του περιβάλλοντος από την καύση (ιδιαίτερα σε αστικό περιβάλλον που είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο σε ρύπους) επιβάλλουν την αλλαγή του συμβατικού τρόπου θέρμανσης (με λέβητα πετρελαίου) των κτιρίων με νέες λύσεις που εκμεταλλεύονται τους ενεργειακούς πόρους της φύσης (τον αέρα στο περιβάλλον).

Ο λόγος που η θέρμανση με χρήση αντλιών θερμότητας είναι η πιο οικονομική από τη συμβατική θέρμανση με καύση οφείλεται στην άντληση θερμότητας από το εξωτερικό περιβάλλον μέσο του αέρα.

Η ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνεται δεν μετατρέπεται σε θερμική, (όπως συμβαίνει στις ηλεκτρικές θερμάστρες, θερμοπομπούς) αλλά χρησιμοποιείται για την κίνηση ενός ηλεκτρικού συμπιεστή και την άντληση θερμότητας από & προς το περιβάλλον.

TOP