Στην περίπτωση που θέλετε να εγκαταστήσετε λέβητα φυσικού αερίου και να συνδεθείτε με το δίκτυο θα χρειαστεί να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσής ενδιαφέροντος.(Για την πόλη της Κατερίνης). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 2351026796 και 2351028624 ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Επίτοιχος Λέβητας Αερίου INOA GREEN

Συμπαγής λέβητας αερίου συμπύκνωσης με εναλλάκτη θερμότητας από κράμα αλουμινίου που πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την επίτευξη των απαιτούμενων προτύπων όσον αφορά την ενεργειακή εξοικονόμηση.

Επίτοιχος Λέβητας Αερίου PIGMA ADVANCE

Συμπαγής λέβητας αερίου συμπύκνωσης Pigma Advance, μια αποδοτική και αποτελεσματική λύση. Εξοπλισμένο με τον καινοτόμο εναλλάκτη SpinTech και έτοιμο για συνδεσιμότητα, είναι ιδανικό για πελάτες που θέλουν προσιτή άνεση.

Επίτοιχος Λέβητας Αερίου PIGMA ADVANCE EXT

Pigma Advance Ext, η αποτελεσματική και αποδοτική λύση. Εξοπλισμένο με τον καινοτόμο εναλλάκτη SpinTech και έτοιμο για συνδεσιμότητα, είναι ιδανικό για πελάτες που επιθυμούν άνετη πρόσβαση. Ιδανικό για εξωτερική τοποθέτηση

Λέβητας αερίου BLUE

Οι λέβητες αερίου συμπυκνωμάτων BLUE της ADTHERM έχουν μεγάλη αποδοτικότητα στη παραγωγή ζεστού νερού . Οι λέβητες μας έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά , χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες που διπλασιάζουν την απόδοση.

Επίτοιχος Λέβητας Αερίου EUROKESSEL

Νέος λέβητας αερίου κλειστού τύπου για την καύση αερίου. Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις των 23,7 kw και 28,5 kw εξοπλισμένα με ιονιστή αναφλεκτήρα.

Οι λέβητες αερίου συμπύκνωσης για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης της ADTHERM διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και απόδοση, την ασφάλεια και την αθόρυβη λειτουργία τους. Οι λέβητες αερίου καλύπτουν τις θερμικές ανάγκες ενός διαμερίσματος μιας μεγάλης μονοκατοικίας η και μιας πολυκατοικίας.

Τι πρέπει να κάνω για να συνδεθώ με το φυσικό αέριο; Ρωτήστε μας!

Συμπληρώστε το τηλέφωνό σας και το ονομά σας και θα σας καλέσουμε σε λίγο.

Η συχνές ερωτήσεις που μπορούμε να σας απαντήσουμε

Το δίκτυο φυσικού αερίου είναι ενεργοποιημένο στο δρόμο της κατοικίας σας ?

Πρόκειται να κατασκευαστεί εντός των επόμενων μηνών ?

Εάν το δίκτυο αερίου περνάει από το δρόμο σας, τότε ποιο είναι το επόμενο βήμα ?

Σε πολυκατοικία με κεντρική θέρμανση ποια είναι η διαδικασία σύνδεσης με το φυσικό αέριο ?

Μπορώ να έχω αυτόνομη θέρμανση με αέριο στο διαμέρισμά μου ?

TOP