Τι αντλία θερμότητας χρειάζομαι;

Μηχανισμός αναζήτησης προκειμένου να ενημερωθείτε κατά προσέγγιση πόσα kw αντλία θερμότητας με θερμαντικά σώματα μπορούν να καλύψουν τις θερμικές ανάγκες του χώρου σας. Τσέκαρε μία επιλογή στο παρακάτω πεδίο και πάτα next – Καλή αρχή

Ποια αντλία θερμότητας χρειάζομαι για να ζεστάνω το σπίτι μου

ΠΟΣΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ?

ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ?

ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ?

ΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ Η ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ?

ΤΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ?
Τα σώματα έχουν τρείς διαστάσεις, το πάχος (11 μόνο, 22 διπλό, 33 τριπλό), το μήκος και το ύψος. γ) μέτρα τα δικά σου και ΒΡΕΣ τις ολικές θερμίδες του σπιτιού

Δείτε ποια αντλία θερμότητας καλύπτει της ανάγκες σας (Θα σταλεί στο email σας)

« Back Next »

Χρήση Αντλιών Θερμότητας για Θέρμανση: Αξιόπιστη & Πολύ Οικονομική Λειτουργία

Η πλέον οικονομική λύση θέρμανσης για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους είναι η χρήση των αντλιών θερμότητας για θέρμανση το χειμώνα αλλά και δροσισμό το καλοκαίρι.

Η άνοδος της τιμής του πετρελαίου (1,35 ευρώ) και η αυξανόμενη ρύπανση του περιβάλλοντος από την καύση (ιδιαίτερα σε αστικό περιβάλλον που είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο σε ρύπους) επιβάλλουν την αλλαγή του συμβατικού τρόπου θέρμανσης (με λέβητα πετρελαίου) των κτιρίων με νέες λύσεις που εκμεταλλεύονται τους ενεργειακούς πόρους της φύσης (τον αέρα στο περιβάλλον).

Ο λόγος που η θέρμανση με χρήση αντλιών θερμότητας είναι η πιο οικονομική από τη συμβατική θέρμανση με καύση οφείλεται στην άντληση θερμότητας από το εξωτερικό περιβάλλον μέσο του αέρα.

Η ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνεται δεν μετατρέπεται σε θερμική, (όπως συμβαίνει στις ηλεκτρικές θερμάστρες, θερμοπομπούς) αλλά χρησιμοποιείται για την κίνηση ενός ηλεκτρικού συμπιεστή και την άντληση θερμότητας από & προς το περιβάλλον.

TOP