αντλία θερμότητας αέρα νερού

Monobloc αντλίες θερμότητας αέρα νερού

αντλία θερμότητας αέρα νερού

Η σειρά ΚΚ αποτελείται από monoblock αντλίες θερμότητας αέρα νερού, με ενσωματωμένο το ψυχροστάσιο και τον κυκλοφορητή και περιλαμβάνει οκτώ μοντέλα, με τα οποία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ισχύος, από τα 9 ως τα 140 ΚW.
Η αντλία της σειράς KK μπορεί να σας προσφέρει θέρμανση, ψύξη και ζεστά νερά χρήσης, με αξιοπιστία και υψηλό βαθμό απόδοσης. Eίναι φιλικές προς το περιβάλλον χάρις στο ψυκτικό υγρό R410A που χρησιμοποιούν .Επιπλέον, χάρη στη σχεδίασής τους, εγκαθίστανται εύκολα, χωρίς ψυκτικές συνδέσεις και χωρίς να απαιτούν χώρο εντός του σπιτιού.
Οι αντλίες θερμότητας της ADTHERM μπορούν να εγκατασταθούν ιδανικά είτε σε διαμερίσματα πολυκατοικίας είτε σε μονοκατοικίες.

Αξιοπιστία και υψηλή απόδοση με συμπιεστές PANASONIC-SANYO-COPELAND

Οι αντλίες θερμότητας αέρα νερού της σειράς ΚΚ εξασφαλίζουν στο χρήστη θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, με υψηλό συντελεστή απόδοσης (COP) και αξιόπιστη λειτουργία σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες.
Διαθέτουν συμπιεστές κορυφαίων ιαπωνικών (PANASONIC – SANYO) και αμερικανικών (COPELAND) οίκων και έχουν τη δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού ως 60οC σε εξωτερική θερμοκρασία μέχρι – 15oC.

Οικονομική λειτουργία με διαβάθμιση ισχύος

module kk

Η αντλία θερμότητας ΚΚ εξασφαλίζει επιπλέον οικονομία στην κατανάλωση χάρη στην τεχνολογία λειτουργίας με δύο ή περισσότερα ξεχωριστά μεταξύ τους module, που τις καθιστά διβάθμιες, τριβάθμιες ή και τετραβάθμιες.
Το πλήθος συμπιεστών στο εσωτερικό τους (δύο για τα μοντέλα των 14, 17, 30, 35 και 140 ΚW – τρεις για το μοντέλο των 25 KW – τέσσερις για εκείνο των 77 ΚW) τους επιτρέπουν να λειτουργούν με περισσότερα από ένα module, αυξομειώνοντας την παραγόμενη ισχύ, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες κατανάλωσης.

Κεντρικό χειριστήριο ελέγχου CAREL (USA)

Κεντρικό χειριστήριο Carel στην αντλίαH λειτουργία της αντλίας θερμότητας ΚΚ ρυθμίζεται και ελέγχεται με ένα από τα κορυφαία ηλεκτρονικά χειριστήρια της αγοράς, το CAREL mC2SE.
To χειριστήριο είναι ενσωματωμένο στο εμπρός μέρος της αντλίας και μέσω αυτού γίνεται η παραμετροποίηση και ο έλεγχος λειτουργίας της αντλίας, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εγκατάστασης, προσφέροντας πληθώρα επιλογών και ένα εύκολα προσβάσιμο περιβάλλον για τον χρήστη – καταναλωτή.
Παρέχει δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερική αντιστάθμιση.

Αμερικάνικος εναλλάκτης tube in shell

Αμερικάνικος εναλλάκτης στην αντλία θερμότητας tube in shell adthermΟ πατενταρισμένος και με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εναλλάκτης tube in shell (εναλλάκτης κελύφους με σωλήνες χαλκού) εγγυάται την υψηλή αποτελεσματική εναλλαγή θερμότητας ενώ παρεμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών στην επιφάνειά του. Ο εναλλάκτης χρησιμοποιείται ευρέως για ψύξη και θέρμανση. Οι σωλήνες χαλκού σε σχήμα υ αυξάνουν την επιφάνεια εναλλαγής της θερμότητας, με αποτέλεσμα την βελτίωση της θερμικής απόδοση του εναλλάκτη.Tο πάχος του χαλκού είναι 0,8-1,2 χιλιοστών, χωρίς συγκόλληση στο εσωτερικό του εναλλάκτη, (πίεση δοκιμής 5MP), εξασφαλίζει την αποφυγή διαρροών.Το εξωτερικό σχήμα του χάλκινου σωλήνα αποτρέπει την φωσφόρου του χαλκού. Στον τομέα της εναλλαγή θερμότητας επιτυγχάνεται 3,7 φορές μεγαλύτερη από ότι σε κοινούς εναλλάκτες της αγοράς.

Δοκιμασμένη και αξιόπιστη λύση, με πλήθος σωστών εφαρμογών

εφαρμογές αντλία θερμότητας adthermΑνάλογα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν ανά περιοχή και τις ανάγκες-συνήθειες των χρηστών η ADTHERM προτείνει μία ολοκληρωμένη λύση για την θέρμανση, ψύξη οικιακών και επαγγελματικών χώρων (μονοκατοικίες, διαμερίσματα πολυκατοικιών, επαγγελματικούς χώρους , εργαστήρια, σχολεία κ.λ.π).
Η αντλία θερμότητας αέρα νερού αποτελεί ένα εξαιρετικά αξιόπιστο και δοκιμασμένο προϊόν, από τα best seller στην αγορά της Βορείου Ελλάδος, με πλήθος εφαρμογών στις πλέον ψυχρές περιοχές της χώρας, όπως το Άργος Ορεστικό, τα Γρεβενά, η Δράμα, το Διδυμότειχο, η Ορεστιάδα κ.α.), αλλά και της Αλβανίας (Κορυτσά, Ελμπασάν κ.α.).

Αντιπαγωτική προστασία και σύστημα soft starting

Αντιπαγωτική προστασία και σύστημα soft starting Οι αντλίες θερμότητας της σειράς KK λειτουργούν με το οικολογικό ψυκτικό υγρό R410a, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Διαθέτουν πολλαπλές εφαρμογές προστασίας, όπως αντιπαγωτική προστασία (σύστημα αυτόματου defrost), έλεγχο υψηλής/χαμηλής πίεσης, ροής νερού, κακής φάσης ηλεκτρικού ρεύματος, υπέρταση, υπόταση.
Χάρη στο εξελιγμένο σύστημα ομαλής εκκίνησης (soft starting), η αντλία θερμότητας ΚΚ αποτρέπει διακυμάνσεις της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος της εγκατάστασης.

 

Ενσωματωμένη αντλία in line της WILO

Η αντλία θερμότητας αέρα νερού ΚΚ έρχεται με ενσωματωμένη αντλία in line της γερμανικής WILO, που αναλαμβάνει το ρόλο κυκλοφορητή .

Εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών

Οι αντλίες θερμότητας ΚΚ καλύπτονται με εργοστασιακή εγγύηση πέντε (5) ετών για όλα τα μέρη τους, με εξαίρεση τα ηλεκτρονικά, για τα οποία παρέχεται εγγύηση δύο (2) ετών.

Ενταγμένες στο Μητρώο Επιλέξιμων Αντλιών Θερμότητας του “Εξοικονομώ”

Οι αντλίες της ADTHERM, χάρη στην κορυφαία ποιότητα κατασκευής και την οικονομική λειτουργία τους, εντάχθηκαν από τον αποκλειστικό εισαγωγέα στην Ελλάδα, την ADTHERM – Αναστασιάδης Δημήτριος Α.Ε., στο Μητρώο Επιλέξιμων Αντλιών Θερμότητας, που κατάρτισε το ΥΠΕΚΑ (Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής) για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ΄ οίκον».
Στόχος του Μητρώου ήταν να ξεχωρίσουν οι αντλίες που είναι κατασκευασμένες κάτω από προδιαγραφές ποιότητας (CE), καθώς και εκείνες οι οποίες δεν είναι ενεργειακά κοστοβόρες (πιστοποιητικά TUV).
Μπορείτε να βρείτε τις αντλίες θερμότητας ΚΚ στο αναρτημένο Μητρώο στο σάιτ του «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» (www.exoikonomisi.ypeka.gr), όπου είναι ενταγμένες με το όνομα του εργοστασίου κατασκευής του, το PHNIX. (αναρτημένο Μητρώο)

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
[ws_table id=”1″]
[ws_table id=”2″]  

TOP