εξυπνος καθαριστής αέρα
Ο καθαριστής αέρα της ADTHERM, που έχει κατακτήσει ηγετική θέση στον χώρο του εξαερισμού, έχει υιοθετήσει μια φιλική προς το περιβάλλον μέθοδο για την ανάκτηση ζεστού αέρα. Η μονάδα δεν στέλνει μόνο φρέσκο αέρα με αρκετό οξυγόνο στο χώρο σας, αλλά κάνει και εναλλαγή της θερμότητας ανάμεσα στον αέρα εισόδου και εξόδου , γεγονός που προσφέρει μια υγιέστερη ζωή στην οικογένειά σας και εξασφαλίζει έναν οικονομικό τρόπο ανάκτησης ενέργειας.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του καθαριστή αέρα είναι:

Ανάκτηση Ζεστού Αέρα

καθαριστής αέρα Ανάκτηση Ζεστού Αέρα
Η έξυπνη συσκευή καθαρισμού αέρα της ADTHERM κάνει εναλλαγή της θερμότητας ανάμεσα στον αέρα εισόδου και τον αέρα εξόδου ούτως ώστε να επιτύχει εξοικονόμηση ενέργειας και σταθεροποίηση της θερμοκρασίας του αέρα εισόδου για την οικογένειά σας.

Επαναλαμβανόμενος Καθαρισμός

καθαριστής αέρα
Μην αφήνετε τους ρύπους ή τα βακτήρια να ζουν στο δωμάτιό σας. H έξυπνη συσκευή καθαρισμού αέρα της ADTHERM διαθέτει 3 φίλτρα κυψελοειδής μορφής για την αποφυγή εισόδου των ρύπων, σκόνης, δυσοσμίας, αλλεργιογόνων ουσιών κ.λ.π. Ο έξυπνος καθαριστής αέρα σας εξασφαλίζει καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα με την είσοδό σας στο σπίτι.

Πολυλειτουργική Ανίχνευση

καθαριστής αέρα Πολυλειτουργική Ανίχνευση
Πώς μπορείτε να γνωρίζετε την κατάσταση της ποιότητας του αέρα στο χώρο σας;Οι έξυπνες συσκευές καθαρισμού αέρα της ADTHERM διαθέτουν 4 αισθητήρες για την ανίχνευση σκόνης στο εσωτερικό του χώρου, διοξειδίου του άνθρακα, δυσωδίας καθώς και για την ανίχνευση σκόνης στην εξωτερική ατμόσφαιρα. Έτσι μπορείτε να ελέγξετε σε πραγματικό χρόνο την ποιότητα του αέρα με στοιχεία στις συσκευές σας ή από το app των έξυπνων συσκευών καθαρισμού αέρα. Μπορείτε επίσης να θέσετε τις έξυπνες συκευές καθαρισμού του αέρα σε λειτουργία ανάλογα με την τρέχουσα κατάσταση της ποιότητας του αέρα στον χώρο σας.

Χειρισμός Απομακρυσμένης Λειτουργίας

καθαριστής αέρα Χειρισμός Απομακρυσμένης Λειτουργίας</h3>
Η ADTHERM δημιούργησε για σας ένα app για να γνωρίσετε και να έρθετε πιο κοντά με την έξυπνη συσκευή καθαρισμού του αέρα. Κάνοντας σύνδεση με το δίκτυο απο το κινητό σας μπορείτε να ελέγξετε και να ρυθμίσετε την κατάσταση λειτουργίας της έξυπνης συσκευής καθαρισμού του αέρα με το λειτουργικό σύστημα Android ή Ios χωρίς να χρειάζεται να είστε στον ίδιο χώρο με την συσκευή.

Μοιραστείτε το περιεχόμενο

[ultimatesocial networks="facebook,twitter,google,pinterest,linkedin" align="left" custom_class="my-ultimatesocial-class"]

TOP