αντλία θερμότητας πισίνας adtherm

Οι Αντλίες Θερμότητας της ADTHERM για πισίνες με εναλλάκτη Τιτανίου χρησιμοποιούν ως πηγή ενέργειας τον αέρα του περιβάλλοντος ακόμη και σε -10 βαθμούς Κελσίου προκειμένου να ζεστάνουν το νερό. Το μεγαλύτερο μέρος της απαιτούμενης ενέργειας (μέχρι και το 75%) για την θέρμανση του νερού απορροφάται από την θερμική ενέργεια μέσα στον αέρα του περιβάλλοντος. Το υπόλοιπο μέρος απορροφάται στην μορφή της ηλεκτρικής ενέργειας. Με μια Αντλία Θερµότητας πισίνας ADTHERM μπορείτε να απολαμβάνετε την πισίνα σας όλο το χρόνο χωρίς να σκέφτεσαι το κόστος χρήσης.
 
 
antlia pisinas adtherm

Η αντλία θερμότητας για πισίνες της ADTHERM εφαρμόζει την πιο προηγμένη τεχνολογία για την θέρμανση και διατήρηση της θερμοκρασίας της πισίνας σας. Η χρήση του εναλλάκτη θερμότητας διπλών κυψελών από τιτάνιο καθιστά την αντλία αποδοτικότερη και ανθεκτικότερη στη διάβρωση. Επίσης οι αντλίες θερμότητας για πισίνες της ADTHERM μπορούν να λειτουργούν αποδοτικά και σταθερά σε χαμηλές θερμοκρασίες έως και τους -10 οC.

aΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Η μέση ετήσια απόδοση της μονάδας υπερβαίνει κατά πολύ τα όρια που έχει θεσπίσει το Γαλλικό πρότυπο NF414. Συγκρινόμενη με τις παραδοσιακές μεθόδους θέρμανσης των πισινών η αντλία θερμότητας μειώνει το κόστος λειτουργίας έως 80%.
 

bΕΞΥΠΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΨΥΞΗΣ

Η αυτόματη απόψυξη της αντλίας θερμότητας της ADTHERM την επιτρέπει να λειτουργεί σταθερά και οικονομικά ακόμη και όταν οι εξωτερικές θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές.
 

cΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Με την χρήση του οικολογικού ψυκτικού υγρού R410A.
 
 

dΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

Η εφαρμογή του εναλλάκτη θερμότητας διπλών κυψελών από τιτάνιο στις αντλίες θερμότητας για πισίνες της ADTHERM παρατείνει την διάρκεια ζωής του μηχανήματος.

 
Απομακρυσμένος έλεγχος αντλίας πισίνας

Απομακρυσμένος έλεγχος της αντλίας

ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Με την βοήθεια του κινητού τηλεφώνου σας ή του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας μπορείτε να ελέγχεται την αντλία θερμότητας αλλά και να ρυθμίσετε την κατάσταση λειτουργίας της μονάδας κάθε στιγμή ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

Μπορείτε να έχετε λεπτομερή καταγραφή της κατάστασης λειτουργίας της αντλίας θερμότητας όποτε και όπου το επιθυμείτε.

Η αντλία διαθέτει:

Η αντλία διαθέτει:

 • Κεντρικό χειριστήριο
 • Εναλλάκτη τιτανίου
 • Ψυκτικό υγρό R410A
 • Διακόπτη ροής
Προστασίες:

Προστασίες:

 • Χαμηλή περιεκτικότητα νερού στο κύκλωμα
 • Υψηλής πίεσης στο ψυκτικό κύκλωμα
 • Χαμηλής πίεσης στο ψυκτικό κύκλωμα
 • Υψηλής θερμοκρασίας στο υδραυλικό κύκλωμα
 • Χαμηλής θερμοκρασίας στο υδραυλικό κύκλωμα
 • Αντιπαγωτική σε κατάσταση αναμονής του μηχανήματος
 • Εκκίνησης συμπιεστή

τεχνικα χαρακτηριστικα αντλίας πισίνας

Μοιραστείτε το περιεχόμενο

[ultimatesocial networks="facebook,twitter,google,pinterest,linkedin" align="left" custom_class="my-ultimatesocial-class"]

TOP