καυστηρας πελλετ oven φούρνου

Ο καυστήρας πελλετ ADGREEN OVEN αποτελεί την πλέον ιδανική λύση για φούρνους αρτοποιίας

Ο καυστήρας πελλετ για φούρνους είναι κατάλληλος για τη μετατροπή ενός φούρνου αρτοποιίας που χρησιμοποιεί υγρά ή αέρια καύσιμα, σε φούρνο που θα χρησιμοποιεί καύσιμο πελλετ ξύλου.

Η προσαρμογή του καυστήρα μπορεί να γίνει στους περισσότερους τύπους φούρνων είτε αυτοί είναι σωληνωτοί, κυκλοθερμικοί είτε ξύλου, λόγω του μεγάλου εύρους ισχύος 60-150 KW .Η μείωση του κόστος λειτουργίας φτάνει εώς και 70%.

Πλεονεκτήματα Καυστήρα Πελλετ ADGREEN OVEN

Αξιόπιστη αυτόματη ανάφλεξη και σβήσιμο

Ο καυστήρας κάνει έναυση αυτόματα εφόσον πάρει εντολή από τον αισθητήρα θερμοκρασίας οπού είναι συνδεδεμένος με τον ηλεκτρονικό εγκέφαλο. Εφόσον έχουμε την επιθυμητή θερμοκρασία στον φούρνο καυστήρας μπαίνει στην διαμόρφωση ισχύος κρατώντας σταθερή την θερμοκρασία .Κατά την διαδικασία του σβησίματος ο καυστήρας καθαρίζη τον φλογοσωλήνα από τα υπολείμματα της καύσης αφού πρώτα εκμεταλλευτεί όλη την ενέργεια τους

Καινοτόμο σύστημα αυτοκαθαρισμού

καυστήρας πελλετ για φούρνους

Οι καυστήρες ADGREEN OVEN  διαθέτουν ένα καινοτόμο σύστημα μηχανικού αυτοκαθαρισμού σε τακτά χρονικά διαστήματα. Με αυτό το σύστημα απελευθερώνεται περιοδικά ο χώρος καύσης από οποιοδήποτε υπόλειμμα που μπορεί να εμποδίσει τη σωστή καύση η έναυση , αποφεύγοντας έτσι την επακόλουθη απενεργοποίηση του καυστήρα .

LCD οθόνη με πλήρες μενού

Σταθερή λειτουργία στον καυστήρα πελλετ με ηλεκτρονικό εγκέφαλο τελευταίας γενιάς

Σταθερή λειτουργία με ηλεκτρονικό εγκέφαλο τελευταίας γενιάς .
Ενσωματωμένος ηλεκτρονικός πίνακας  για ελέγχο όλων τον παραμέτρων του καυστήρα. Χάρη στο ενσωματωμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα ο καυστήρας μπορεί να λειτουργήσει συγκεκριμένες ώρες σε συγκεκριμένες μέρες

Εύκολη προσαρμογή σε όλους τους φούρνους

καυστήρας πελλετ Εύκολη προσαρμογή σε όλους τους φούρνουςΕύκολη προσαρμογή του καυστήρα πελλετ στο ήδη υπάρχον σύστημα του φούρνου. Διατίθενται φλάντζες σε διάφορα μεγέθη από ανοξείδωτο 4 χιλιοστών  (inox). Επίσης ανάλογα την προσαρμογή επιλέγεται οριζόντιος η κάθετος κοχλίας τροφοδοσίας του καυσίμου σε διάφορα μήκη . Εξτρά κοχλίας μεταφοράς καυσίμου από δεύτερη δεξαμενή καυσίμου εκτός του χώρου για μεγαλύτερη αυτονομία (χρησιμοποιείτε σε περιπτώσεις που έχουμε περιορισμένο χώρο του φούρνου) .

5 έτη εγγύηση

Υλικά από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο , Φλογοσωλήνας  (Μπούκα) από ανοξείδωτο χάλυβα πάχους 12 χιλιοστών ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες με πενταετή εγγύηση .

TOP