Κυκλοφορητής askoll tronic

κυκλοφορητής Askoll TronicΗ ADTHERM εισάγει ένα νέο πρότυπο για τους κυκλοφορητές: τον Askoll tronic, ένα μόνο κυκλοφορητή για την κάλυψη ολόκληρου του πεδίου λειτουργίας από 1m έως 6m μανομετρικό.

Ευκολία στην επιλογή του κατάλληλου κυκλοφορητή για κάθε εγκατάσταση.Ευκολία στην εγκατάσταση. Γρήγορη εγκατάσταση.Ένας για όλους ο Askoll tronic χαρακτηρίζεται από έναν ‘’άπειρο’’ αριθμό καμπύλων λειτουργίας για κάθε ανάγκη εγκατάστασης (από μια απλή μονοσωλήνια μέχρι τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα συστήματα) πάντα παρέχοντας βέλτιστη απόδοση: ένας κυκλοφοριτής αντικαθιστά όλο το εύρος των παραδοσιακών κυκλοφοριτών. Η Askoll στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής με τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων που σέβονται το περιβάλλον και παρέχουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και με καλύτερη απόδοση.Η καινοτομία που προσπαθεί να εφαρμόσει η εταιρία στον τομέα της θέρμανσης την οδήγησε στην κατασκευή ενός μοναδικού προϊόντος που αποτελεί καμπή στους κυκλοφορητές για οικιακή και επαγγελματική χρήση .

  • 1.Προϊόν ευρείας εφαρμογής με σύγχρονο κινητήρα
  • 2.Εξοικονόμηση ενέργειας: έως και 80%
  • 4.Αξιοπιστία: τέρμα στο μπλοκάρισμα του ρότορα
  • 5.Ευκολία στην τοποθέτηση και ρύθμιση
  • 6.Τέρμα στο μπλοκάρισμα του ρότορα

Έναν “άπειρος’’ αριθμός καμπύλων λειτουργίας για την ικανοποιήση κάθε ανάγκης εγκατάστασης, με σταθερή πίεση στο εργασιακό πεδίο.

Ο Askoll tronic είναι η ιδανική λύση για κάθε οικιακό και επαγγελματικό σύστημα θέρμανσης. Με την εγκατάσταση ενός παραδοσιακού τριών – ταχυτήτων κυκλοφορητή δεν είναι πάντα δυνατή η βέλτιστη λειτουργία αντλίας και συστήματος (η αντλία θα λειτουργήσει είτε στο σημείο P1 είτε στο P2, ανάλογα με την ρύθμιση).

Επιπλέον, η απόδοση του κυκλοφορητή Askoll tronic είναι σταθερή: η επιλεγμένη καμπύλη δεν υφίσταται καμία μεταβολή: δεν μεταβάλλεται ανάλογα με τη θερμοκρασία του αντλούμενου υγρού ή με αλλαγές σε άλλες συνθήκες λειτουργίας. Είναι δυνατόν να καθοριστεί το βέλτιστο σημείο εργασίας με ασφάλεια, με τη σιγουριά ότι αυτό δεν θα αλλάξει μέχρι να μεταβληθεί η πίεση του συστήματος.

κυκλοφορητής Askoll Tronic Τεχνικό Εγχειρίδιο ΧρήσηςΤεχνικό Εγχειρίδιο Χρήσης

TOP