Ιταλικός Λέβητας αερίου συμπυκνωμάτων BLUE με απόδοση 108%

Λέβητας συμπυκνωμάτων BLUE

ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο λέβητας αερίου συμπυκνωμάτων BLUE της ADTHERM έχει μεγάλη απόδοση στην θέρμανση και στην παραγωγή ζεστού νερού.Έχοντας μοναδικά χαρακτηριστικά και χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες μεγιστοποιεί την απόδοση του.Ο λέβητας συμπυκνωμάτων BLUE τοποθετείτε καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο χάρης στην σχεδιαστική του καινοτομία.Αποτελείται από ένα εναλλάκτη θερμότητας κατασκευασμένο από χυτό αλουμίνιο και πρεσαριστώ χαλκό διατομής Φ22 για το κύκλωμα της θέρμανσης και από μια σερπαντίνα από πρεσαριστό χαλκό διατομής Φ18 για το κύκλωμα του ζεστού νερού χρήσης .Τα ειδικά πτερύγια του σώματος του εναλλάκτη αυξάνουν την απορρόφηση της λανθάνουσας θερμότητα των καυσαερίων επιτυγχάνοντας μέγιστη οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου. Χάρης στο σύγχρονο ηλεκτρονικό εγκέφαλο ο λέβητας προσαρμόζεται ανάλογα με της ανάγκες του καταναλωτή, στον αποδοτικότερο τρόπο για την λειτουργία της θέρμανσης και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΩΝ BLUE >>> ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ
blue-aerioyaerioy


ΛEΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η πατενταρισμένη τεχνολογία αποτελείται από ένα εναλλάκτη θερμότητας κατασκευασμένο από χυτό αλουμίνιο και πρεσαρισμένο χαλκό εξαιρετικής ποιότητας.
Το κυκλώματα λέβητα αερίου διαχωρίζεται για τη θέρμανση με τη δική του αντλία και για την παραγωγή νερού για οικιακή χρήση.εναλλάκτης λέβητα αερίου συμπυκνωμάτων
Τα ειδικά πτερύγια του σώματος του εναλλάκτη αυξάνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την απορόφηση της θερμότητα των καυσαερίων (θερμότητα στα πηνία χαλκού). Ασύγκριτη ταχύτητα στη θέρμανση του νερού και εξαιρετική ικανότητα στη μεταφορά της θερμότητας μειώνοντας τις απώλειες
Η λανθάνουσα θερμότητα της συμπύκνωσης χρησιμοποιείτε για thn θέρμανση και για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.
Όλο αυτό μεταφράζεται σε μια διπλή απόδοση και ως εκ τούτου διπλά εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

ΑΠΛΟΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

Ο λέβητας ρυθμίζεται μια φορά από τον εγκαταστάτη. Χάρη στο σύγχρονο ηλεκτρονικό εγκέφαλο και τις προγραμματισμένες λειτουργίες ο λέβητας διαχειρίζεται αυτόματα την παραγωγή ενέργειας στον αποδοτικότερο τρόπο για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Τρεις διαφορετικοί τρόποι απόκτησης ζεστού νερού χρήσης:

ECO

Ένα ειδικό σύστημα διαχείρισης για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης που σιγουρεύει μια άμεση διαθεσιμότητα στο διάστημα της μεγάλης ζήτησης με αυτεπίγνωση.

COMFORT
Ένας τρόπος για να σιγουρεύεται μια άμεση ανταπόκριση στη ζήτηση ζεστού νερού εκμηδενίζοντας τους χρόνους αναμονής και σιγουρεύοντας υψηλότατες θερμοκρασίες με χαμηλή κατανάλωση νερού.

STANDAR
Για μια κανονική χρήση χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις πάντα με την μέθοδο συμπύκνωσης.

TOP