Λέβητας ξύλου ECOLINE

Οι λέβητες ξύλου ADGREEN ECOLINE έχουν καινοτόμο σχεδιασμό και ανθεκτικά υλικά, συνδυασμένα με τεχνογνωσία που σας εγγυώνται την βέλτιστη λειτουργία και την μακροζωία της συσκευής (5 χρόνια εγγύηση).

Ο λέβητας ξύλου είναι φτιαγμένος, από χάλυβα (5 και 4 χιλιοστά). Η εστία καύσης είναι σχεδιασμένη ώστε να υπάρχει η όσο το δυνατό μικρότερη απώλεια ενέργειας. Η μεγάλη θυρίδα που διαθέτει επιτρέπει την καύση μεγάλων κομματιών ξύλου αλλά και άλλων στερεών υλικών(μπρικέτα, ξυλοκάρβουνο, πελλετ). Οι πολλές και μεγάλες διαδρομές την οποία υποχρεούνται να διανύσουν τα καυσαέρια για να διαφύγουν από τον χώρο καύσης , φτάνουν μεγάλο βαθμό την απόδοση του λέβητα. Έτσι έχουμε ανταλλαγή θερμότητας σε μεγάλο βαθμό και με τα καυσαέρια να φεύγουν από τον λέβητα με χαμηλή θερμοκρασία. Ο καθαρισμός του λέβητα είναι πολύ εύκολος και μπορεί να γίνει από τις μπροστινές πόρτες του λέβητα.

Ο λέβητας μπορεί να λειτουργεί με πέλλετ, πετρέλαιο και αέριο με την τοποθέτηση του αντίστοιχου καυστήρα στην υποδοχή της κάτω πόρτας. Επίσης, προσφέρει μεγάλη ευκολία στη χρήση και την εγκατάσταση, ενώ ο έλεγχος της καύσης αλλά και τα συστήματα ασφαλείας εγγυώνται την απρόσκοπτη λειτουργία του εναρμονιζόμενη πλήρως με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN303-5.

Λέβητες ξύλου 5 διαδρομών ADTHERM

Ο λέβητας ξύλου ECOLINE περιλαμβάνει:

  • Θάλαμος καύσης, με μεγάλη επιφάνεια εναλλαγής θερμότητας.
  • Καλύτερη εναλλαγή ζεστού-κρύου και ελαχιστοποίηση των υγροποιήσεων λόγω του υδροφόρου θαλάμου στο κάτω μέρος του λέβητα .
  • Μεγάλο και άνετο άνοιγμα θαλάμου καύσης, που διευκολύνει την τροφοδοσία με στερεά καύσιμα μήκους έως 500mm.
  • Οριζόντιες επιφάνειες θαλάμου καύσης με τέσσερις διαδρομές καυσαερίων, για τη βελτίωση της ανταλλαγής θερμότητας.
  • Φλάντζα στο κάτω μέρος της πόρτας για τοποθέτηση καυστήρα πέλλετ, πετρελαίου ή αερίου.
  • Υλικά από υψηλής ποιότητας χάλυβα 4 και 5 χιλιοστά, ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες.

Ο λέβητες ξύλου δύναται να λειτουργούν με πέλλετ, πετρέλαιο και αέριο με την τοποθέτηση του αντίστοιχου καυστήρα στην υποδοχή της κάτω πόρτας. Επίσης, προσφέρει μεγάλη ευκολία στη χρήση και την εγκατάσταση, ενώ ο έλεγχος της καύσης αλλά και τα συστήματα ασφαλείας εγγυώνται την απρόσκοπτη λειτουργία του εναρμονιζόμενη πλήρως με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN303-5.

Αξιόπιστη Κατασκευή, Οικονομία στο καύσιμο και Υψηλή απόδοση με λέβητα ξύλου ECOLINE.

TOP