Αντλία θερμότητας inverter 11kw σε μονοκατοικία 100τμ. στο Αιγίνιο Πιερίας

Αντλία θερμότητας αέρα – νερού τεχνολογίας inverter της Adtherm τοποθετήθηκε σε νεόχτιστη μονοκατοικία 100 τ.μ. στο Αιγίνιο Πιερίας.

Για την θέρμανση των δωματίων του σπιτιού τοποθετήθηκαν θερμαντικά σώματα τύπου panel του Ιταλικού οίκου Imas.
Για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης τοποθετήθηκε boiler 120 lit.

Στο λεβητοστάσιο του σπιτιού τοποθετήθηκαν το boiler και το δοχείο αδρανείας τα οποία συνδεθήκαν υδραυλικά με την αντλία θερμότητας. Η θέρμανση του νερού του boiler είναι αυτόνομη. Η αντλία θερμότητας δίνει προτεραιότητα στην θέρμανση του νερού του boiler.

Για την αυτονομία των δύο ορόφων τοποθετήθηκαν δύο θερμοστάτες χώρου (ένας σε κάθε επίπεδο) που μπορούν να ελεγχθούν και από κινητές συσκευές Smartphone μέσο εφαρμογή. Μέσο των θερμοστατών χώρου, του αισθητήριου εξωτερικού χώρου και των δύο αισθητηρίων θερμοκρασίας νερού (αισθητήριο προσαγωγή και επιστροφής νερού) επιτυγχάνεται η αντιστάθμιση του μηχανήματος.
Η αντλία θερμότητας διαθέτει συμπιεστή τεχνολογίας inverter της εταιρίας Toshiba, κυκλοφορητή inverter της εταιρίας Grundfos και ένα ανεμιστήρα που αυξομειώνει την ταχύτητα περιστροφή του ανάλογα με την ισχύ λειτουργίας του συμπιεστή.

Η αντλία κατασκευάζεται στην Ιταλία και εισάγεται από την ADTHERM και προσφέρεται στην Ελληνική αγορά σε ανταγωνιστική τιμή.

  • Περιοχή:Αιγίνιο Πιερίας
  • Οικία Τ.Μ:Δυόροφη 100τ.μ.
  • Μοντέλο:Full inverter 11kw
  • Απόδοση:Ενεργειακή Κλάση Α++
  • CATEGORY
  • TAGS