Αντλία θερμότητα ADTHERM Full DC inverter σε μονοκατοικία 180 τ.μ. στην Λητή Θεσσαλονίκης

Εγκατάσταση αντλίας θερμότητας ADTHERM Full DC inverter σε μονοκατοικία 180 τ.μ. στην Λητή Θεσσαλονίκης.
Η monoblock αντλία θερμότητας αέρα/νερού τεχνολογίας inverter θερμικής ισχύος 16kw συνδέθηκε με το δίκτυο των θερμαντικών σωμάτων και με το μπόϊλερ 100 λίτρων για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Η αντλία θερμότητας έχει την δυνατότητα να λειτουργεί ανάλογα με τις ανάγκες των τριών ορόφων της κατοικίας. Σε κάθε όροφο έχει εγκατασταθεί θερμοστάτης χώρου που συνεργάζεται με την κεντρική μονάδα της αντλίας.
Η αντλία τροφοδοτεί τα θερμαντικά σώματα καλοριφερ του σπιτιού με ζεστό νερό μέγιστης θερμοκρασίας 60 βαθμών κελσίου. Η αντλία διαθέτει σύστημα αντιστάθμισης (με αισθητήρια μέτρησης θερμοκρασίας περιβάλλοντος, θερμοκρασίας σπιτιού και θερμοκρασίας προσαγωγής και επιστροφής του νερού) για την ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας του νερού προσαγωγής σε συνάρτηση με τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος και την θερμοκρασία του σπιτιού.
Με το σύστημα Light Gateway που έρχεται ως στάνταρ εξοπλισμός με την αντλία, επιτυγχάνεται ο απομακρυσμένος χειρισμός μέσο smartphone ή tablet (Android & IOS ) και η παρακολούθηση του μηχανήματος.
Ο χειρισμός και η παραμετροποίηση του μηχανήματος είναι εύκολος μέσο του ενσύρματου χειριστηρίου – θερμοστάτη χώρου (που συνοδεύει το μηχάνημα).
Η αντλία θερμότητας διαθέτει συμπιεστή τεχνολογίας inverter της εταιρίας Toshiba, κυκλοφορητή inverter της εταιρίας Grundfos και δύο ανεμιστήρες που αυξομειώνουν την ταχύτητα περιστροφή τους ανάλογα με την ισχύ λειτουργίας του συμπιεστή.
Η αντλία κατασκευάζεται στην Ιταλία και εισάγεται από την ADTHERM και προσφέρεται στην Ελληνική αγορά σε ανταγωνιστική τιμή.