Αντλία Θερμότητας inverter ADTHERM 16kw σε μονοκατοικία 160τμ. στον Κολινδρό Πιερίας

Εγκατάσταση αντλίας θερμότητας ADTHERM Full DC inverter σε μονοκατοικία 160τμ. στον Κολινδρό Πιερίας.
Η monoblock αντλία θερμότητας αέρα/νερού τεχνολογίας inverter θερμικής ισχύος 16kw συνδέθηκε με το δίκτυο της ενδοδαπέδιας θέρμανσης του σπιτιού και με το μπόϊλερ 200 λίτρων για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Η αντλία θερμότητας έχει την δυνατότητα να λειτουργεί μόνο για την θέρμανση του σπιτιού, μόνο για την θέρμανση του νερού του boiler (ζεστό νερό χρήσης). Είτε και για τα δύο μαζί θέρμανση του σπιτιού και του boiler (δίνοντάς προτεραιότητα στο ζεστό νερό χρήσης).
Η αντλία τροφοδοτεί την ενδοδαπέδια του σπιτιού με ζεστό νερό μέγιστης θερμοκρασίας 45 οc. Το μηχάνημα διαθέτει σύστημα αντιστάθμισης (με αισθητήρια μέτρησης θερμοκρασίας περιβάλλοντος, θερμοκρασίας σπιτιού και θερμοκρασίας προσαγωγής και επιστροφής του νερού) για την ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας του νερού προσαγωγής σε συνάρτηση με τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος και την θερμοκρασία του σπιτιού.
Με το σύστημα Light Gateway που έρχεται ως στάνταρ εξοπλισμός με την αντλία, επιτυγχάνεται ο απομακρυσμένος χειρισμός μέσο smartphone ή tablet και η παρακολούθηση του μηχανήματος.
Ο χειρισμός και η παραμετροποίηση του μηχανήματος είναι πού εύκολος μέσο του ενσύρματου χειριστηρίου – θερμοστάτη χώρου (που συνοδεύει το μηχάνημα).
Η αντλία θερμότητας διαθέτει συμπιεστή τεχνολογίας inverter της εταιρίας Toshiba, κυκλοφορητή inverter της εταιρίας Grundfos και δύο ανεμιστήρες που αυξομειώνουν την ταχύτητα περιστροφή τους ανάλογα με την ισχύ λειτουργίας του συμπιεστή.
Η αντλία κατασκευάζεται στην Ιταλία και εισάγεται από την ADTHERM και προσφέρεται στην Ελληνική αγορά σε ανταγωνιστική τιμή.

  • Περιοχή:Κολινδρός Πιερίας
  • Οικία Τ.Μ:Μονοκατοικία 160 τ.μ.
  • Μοντέλο:Full inverter 16kw
  • Απόδοση:Ενεργειακή Κλάση Α++
  • CATEGORY
  • TAGS