Αυτοκαθαριζόμενος λέβητας πελλετ BIOMAX Compact στον Νέο Κεραμίδι

Ο αυτοκαθαριζόμενος λέβητας πελλετ BIOMAX 18kw τοποθετήθηκε σε μονοκατοικία 130 τ.μ. στο Νέο Κεραμίδι του Ν. Πιερίας. Με την θερμοκρασία εξόδου να μην υπερβαίνει τους 120 βαθμούς, ο λέβητας BIOMAX εκμεταλλεύεται στο μέγιστο το αποτέλεσμα της καύσης του πελλετ και συνεπώς ο βαθμός απόδοσης αγγίζει το 94%, κάτι που τον κάνει ιδιαίτερα οικονομικό στην κατανάλωση καυσίμου. Ο BIOMAX είναι μια σίγουρη και οικονομική λύση χωρίς προβλήματα για την θέρμανση της κατοικίας των 130 τ.μ.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ανάφλεξη του καυσίμου γίνεται με κεραμική αντίσταση. Πλέον το υπερσύγχρονο λογισμικό τελευταίας γενιάς, δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να ενημερώνεται για την συνολική ημερήσια κατανάλωση καυσίμου σε κιλά άλλα και τις ώρες λειτουργίας, μέσα από την οθόνη αφής. Η τιμή του λέβητα είναι πολύ προσιτή και στην έκδοση με ενσωματωμένο κυκλοφορητή, δοχείο διαστολής, βαλβίδα ασφαλείας και αυτόματο εξαεριστηκό.

Προαιρετικά ο χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει στο κινητό του την εφαρμογή Fumis mobile App Χάρη στην οποία, μπορεί να ελέγχει τον λέβητα πελλετ από οπουδήποτε.

Αναλυτικά με την εφαρμογή στο κινητό μπορείτε:
Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση του λέβητα
Προγραματισμό της εκκίνησης / διακοπής
Ρύθμιση της επιθυμητής θερμοκρασίας
Ρύθμιση της ισχύος λειτουργίας του λέβητα
Στατιστικά για την κατανάλωση καυσίμου σε κιλά άλλα και τις ώρες λειτουργίας