Εγκατάσταση Λέβητα Αερίου BAXI Luna Classic σε Διαμέρισμα 70τμ στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης

Αντικατάσταση του παλιού λέβητα αερίου με νέας γενιάς Λέβητα συμπύκνωσης BAXI Luna Classic σε Διαμέρισμα 1ου Ορόφου 70τμ στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η θέρμανση αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία για την άνεση ενός σπιτιού. Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Αγ. Δημητρίου, ένα διαμέρισμα 1ου ορόφου, επέλεξε να αναβαθμίσει το σύστημα θέρμανσής του επιλέγοντας τον λέβητα αερίου BAXI Luna Classic, με την εγκατάσταση να πραγματοποιείται από το έμπειρο συνεργείο της εταιρείας Adtherm.

Η Επιλογή του Κατάλληλου Λέβητα

Ο λέβητας αερίου BAXI Luna Classic επιλέχθηκε για την εγκατάσταση σε αυτό το διαμέρισμα λόγω των πολλαπλών οφελών που προσφέρει. Ο επίτοιχος λέβητας αερίου Luna Classic έχει υψηλή απόδοση, με ειδική προστασία κατά της βροχής και της υγρασίας (ΙΡx5D) για ατομική θέρμανση και για άμεση παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Με προηγμένες λειτουργίες ΖΝΧ relax και boost για εξάλειψη των κρύων διαστημάτων.

Η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε από το έμπειρο συνεργείο της Adtherm, το οποίο διαθέτει τη γνώση και την εμπειρία που απαιτούνται για να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του συστήματος θέρμανσης.

Εάν κι εσείς ενδιαφέρεστε για την αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσής σας ή έχετε οποιαδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ομάδα μας θα είναι ευχαρίστηση να σας βοηθήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες,  επικοινωνήστε μαζί μας στο 2351026796 ή 2351028624.