Μελέτη & Εγκατάσταση Ενδοδαπέδιας θέρμανσης σε δυόροφη κατοικία στην Θέρμη Θεσσαλονίκης

Μελέτη και εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης σε δυόροφη κατοικία στη Θέρμη Θεσσαλονίκης με θερμαινόμενη επιφάνεια 150 τ.μ.

Τοποθετήθηκε σωλήνας πολυαιθυλενίου αντοχής σε υψηλές θερμοκρασίες, Φ17×2.0 με φραγή οξυγόνου. Τον σωλήνα χαρακτηρίζει η ιδιαίτερη ευκαμψία του και το γεγονός ότι υπερκαλύπτει τις θερμοκρασιακές απαιτήσεις λειτουργίας της συγκεκριμένης εγκατάστασης. Η δε φραγή προστατεύει και αυξάνει τον χρόνο ζωής των μεταλλικών μερών της εγκατάστασης.

Ο Συλλέκτης :

Πρόκειται για διανομέα τύπου μπάρας, χωρίς ενώσεις, ορειχάλκινο, ονομαστικής διαμέτρου 1΄΄. Ο συλλέκτης προσαγωγής φέρει διακόπτη για τις ρυθμίσεις των παροχών των κυκλωμάτων, ενώ ο συλλέκτης επιστροφής διαθέτει βαλβίδες ηλεκτροθερμικών κινητήρων. Για την τέλεια εξισορρόπηση του συστήματος της θέρμανσης χρησιμοποιούνται οι ειδικοί μαστοί προσαγωγής με βάνες και θερμόμετρα.

Ο Πίνακας :

Πίνακας μεταλλικός, κατάλληλος για εντοιχισμό, κατασκευασμένος από γαλβανιζέ λαμαρίνα πάχους 1mm και βαμμένος με ηλεκτροστατική βαφή. Ρυθμίζεται σε ύψος έως και τα 815mm

Η Μορφόπλακα :

Πλάκα διογκωμένης πολυστερίνης με πλαστικό κάλυμμα. Δίνει τη δυνατότητα για διάστρωση κυκλωμάτων 75, 150 ή 225 mm. Η μορφόπλακα φέρει εγκοπές που επιτρέπουν την απόλυτη εφαρμογή των σωλήνων. Λόγω της γεωμετρίας της επιτρέπει την κάλυψη του σωλήνα από θερμομπετόν και την απορρόφηση και την απαγωγή όλου του θερμικού φορτίου που αυτός μεταφέρει.

Περιμετρική ταινία  :

Η περιμετρική ταινία, από αφρώδες πολυαιθυλένιο, φέρει φίλμ για στεγανότητα και αυτοκόλλητο στήριξης.

Ο αρμός διαστολής :

Τοποθετήθηκε στα προκαθορισμένα σημεία που έχουμε επιλέξει από τη μελέτη ώστε να απορροφά τις συστολές και διαστολές του θερμομπετόν.

  • Συλλέκτης:Τύπου μπάρας, χωρίς ενώσεις, ορειχάλκινο
  • Πίνακας:Από γαλβανιζέ λαμαρίνα πάχους 1mm με ηλεκτροστατική βαφή.
  • ΜορφόπλακαΠλάκα διογκωμένης πολυστερίνης με πλαστικό κάλυμμα
  • Περ. ταινίαΑφρώδες πολυαιθυλένιο με φίλμ
  • CATEGORY
  • TAGS