Εγκατάσταση λέβητα αερίου BAXI & θερμαντικών σωμάτων στην Κατερίνη

Η εγκατάσταση του συστήματος θέρμανσης με λέβητα αερίου Baxi Classic έγινε από το συνεργείο της ADTHERM, σε διαμέρισμα 60 τ.μ. στην Κατερίνη.

Ο λέβητας αερίου BAXI είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα και αποδοτικά συστήματα θέρμανσης που υπάρχουν στην αγορά. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αποτελεσματική θέρμανση και ζεστό νερό, ενώ εξοικονομεί ενέργεια και μειώνει το κόστος λειτουργίας. Η εταιρεία BAXI είναι επίσης παγκοσμίως γνωστή για την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της.

Τα ιταλικά θερμαντικά σώματα IMAS είναι γνωστά για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία τους. Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά,  για να εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση και αντοχή στο χρόνο.

Η Adtherm παρέχει μια ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις στο τομέα της θέρμανσης. Οι εγκαταστάσεις πραγματοποιούνται από ειδικούς τεχνικούς που διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και εκπαιδεύονται συνεχώς για τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες της αγοράς.

Επιπλέον, η Adtherm παρέχει εγγύηση  και υποστήριξη στους πελάτες της μετά την εγκατάσταση, προσφέροντας συντήρηση και επισκευή.