Καυστήρας βιομάζας σε μαντεμένιο λέβητα πετρελαίου REMEHA στη Στρατονίκη

Ο καυστήρας βιομάζας Bmix Digital τοποθετήθηκε σε μαντεμένιο λέβητα πετρελαίου REMEHA στην Στρατονίκη Χαλκιδικής.

Ο καυστήρας τοποθετήθηκε στον λέβητα πετρελαίου εφόσον έγιναν η απαραίτητες εργασίες στην πόρτα (κοπή με PLASMA και προσαρμογή της φλάτζας). Ο μεγάλος θάλαμος καύσης και η υψηλή απόδοση του REMEHA συντέλεσαν στην αδιάκοπη λειτουργία χωρίς προβλήματα. Το αποτέλεσμα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ικανοποίησε τον πελάτη. Η δυόροφη κατοικία των 150 τ.μ. βρίσκεται στην Στρατονίκη, ένα ορεινό χωριό του Νομού Χαλκιδικής με υψόμετρο 460 μέτρων. Οι χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες είναι έντονες σε όλη την χειμερινή περίοδο. Με την αλλαγή του καυστήρα το κόστος της θέρμανσης υπολογίζεται στο 50% έναντι του πετρελαίου.

Οι καυστήρες βιομάζας της ADTHERM εισάγονται από την Ιταλία. Έχουν υψηλής ποιότητας υλικά που αντέχουν σε πολύ δυσμενείς συνθήκες καύσης. Το έξυπνο και λειτουργικό λογισμικό εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία του καυστήρα σε όλη την διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του καυστήρα BMIX DIGITAL είναι η κεραμική αντίσταση. Ενα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό είναι τα μοτερ χαμηλής τάσης (24 volt DC) με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Σημαντικά πλεονεκτήματα του Ιταλικού καυστήρα Βιομάζας πελλετ BMIX DIGITAL

  • Ανοξείδωτος φλογοσωλήνας υψηλών θερμοκρασιών με 4 χιλιοστά πάχος
  • Μετακινούμενη εστία καύσης
  • Επιλογή μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών ρυθμίσεων που προσαρμόζονται ανάλογα την ποιότητα του καυσίμου.
  • Επιλογή μεταξύ πέντε σταδίων ισχύος
  • Ελληνική γλώσσα στο μενού του χρήστη
  • Πίνακας αυτοδιάγνωσης για όλα τα ηλεκτρικά μέρη του καυστήρα
  • Επιλογή θερμοκρασίας εκκίνησης και σβησίματος (ηλεκτρονικός υδροστάτης)
  • Πρόσθετο σύστημα αυτοκαθαρισμού με επιλογή από εξωτερικό αεροσυμπιεστή (προαιρετικό)

Τέλος η τιμή του καυστήρα βιομάζας Bmix Digital είναι αρκετά προσιτή, και έτσι μπορεί να γίνει η απόσβεση από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας. Σε περίπτωση που επιθυμητέ να μετατρέψετε τον δικό σας λέβητα πετρελαίου σε πελλετ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσο της φόρμας εδώ . Ενας απο τους τεχνικούς μας θα σας ενημερώσει για τις τεχνικές λεπτομέρειες της όλης διαδικασίας.