Καυστήρας πελλετ Bmix Digital σε ξυλολέβητα Burnit 50kw στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας

Νέα μετατροπή με τον καυστήρα πελλετ Bmix Digital σε ξυλολέβητα Burnit σε μονοκατοικία 130 τ.μ. στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας.

Η μετατροπή έγινε σχετικά εύκολα με τον καυστήρα πελλετ, διότι ο καλής απόδοσης ξυλολέβητας Burnit έχει ήδη υποδοχή στην κάτω πόρτα για την υποδοχή του καυστήρα Bmix Digital. Συνδέθηκε για την αυτονομία του χώρου ένας έξυπνος θερμοστάτης της olympia electronics, με τον καυστήρα σε λειτουργία on/off. Η δεξαμενή πελλετ 180 κιλών που τοποθετήθηκε, θα προσφέρει αυτονομία 4 με 5 ημερών.

Ο Ιταλικός αυτοκαθαριζόμενος καυστήρας πελλετ υπόσχεται ξεγνοιασιά στον κ. Ηλία που έπειτα από 5 χρόνια σκληρής ενασχόλησης με την καύση του ξύλου. Η σταθερή θερμοκρασία των 22 βαθμών με την χρήση του καυστήρα πελλετ, στους χώρους του σπίτου θα επιφέρει μια εξοικονόμιση χρημάτων τις τάξεως του 30% έναντι του ξύλου.

Σύγχρονες λειτουργίες της έγχρωμης οθόνης αφής του καυστήρα πελλετ Bmix σε συνδυασμό με κεραμική αντίσταση στην έναυση, τους κινητήρες τροφοδόσίας συνεχούς ρεύματος (DC), τον δευτερεύων αέρα για την αποφυγή επιστροφής καπνού και τα ανοξείδωτα υλικά 4 χιλιοστών που αντέχουν στις υψηλές θερμοκρασίες είναι χαρακτηριστικά που θα ανταμείψουν κάθε προσδοκία. Η τιμή του καυστήρα είναι πολύ προσιτή.