Καυστήρας πελλετ σε λέβητα πετρελαίου BUDERUS Logano G125

Ο Ιταλικός καυστήρας πελλετ BMIX DIGITAL 35kw σε μετατροπή του λέβητα πετρελαίου BUDERUS LOGANO G125 σε μονοκατοικία 135 τ.μ. στην Κονταριώτισσα του Ν. Πιερίας.

Βασικό πλεονέκτημα του BMIX DIGITAL 35kw είναι ο φλόγοσωλήνας (Μπούκα) που έχει διάμετρο Φ10 εκατοστά. Με αυτή την μοναδική ιδιότηττα τοποθετείται σε οπουδήποτε λέβητα πετρελαίου χωρίς καμία επέμβαση στην πόρτα του. Ετσι και στον υψηλής απόδοσης λέβητα BUDERUS της σειράς G125, δεν έγινε απολύτως καμία επέμβαση. Αφαιρέθηκε ο καυστήρας πετρελαίου παίρνοντας την θέση του ο πελλετ, Bmix Digital 35kw. Επίσης οι αυτονομία με τον θερμοστάτη χώρου παρέμεινε ως είχε. Η λειτουργία του καυστήρα πελλετ βασίζεται στην ίδια λογική με τον πετρελαίου. Ανάβει και σβήνει μέσο του υπάρχοντος θερμοστάτη χώρου.

Με την κεραμική αντίσταση ο καυστήρας Bmix Digital ανάβει όλες τις ποιότητες των πελλετ μέσα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα. Η ταχύτερη έναυση εξαλειφθεί το φαινόμενο των καπνών και της αιθάλης. Οι γρήγορες και καθαρές εναύσεις βοηθούν στην ομαλή λειτουργία άλλα και την σταθερή απόδοση του λέβητα.

Ο ενσωματωμένος ηλεκτρονικός εγκέφαλος ελέγχει μοναδικά χαρακτηριστικά όπως:

  • Επιλογή μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών ρυθμίσεων που προσαρμόζονται ανάλογα την ποιότητα του καυσίμου.
  • Επιλογή μεταξύ πέντε σταδίων ισχύος
  • Ελληνική γλώσσα στο μενού του χρήστη
  • Πίνακας αυτοδιάγνωσης για όλα τα ηλεκτρικά μέρη του καυστήρα
  • Επιλογή θερμοκρασίας εκκίνησης και σβησίματος (ηλεκτρονικός υδροστάτης)
  • Πρόσθετο σύστημα αυτοκαθαρισμού με επιλογή από εξωτερικό αεροσυμπιεστή (προαιρετικό)

Τέλος η τιμή του καυστήρα Bmix Digital είναι αρκετά προσιτή ενώ μικρή κατανάλωση σε πελλετ κάνει την απόσβεση του σε μόλις μία σεζόν λειτουργίας. Σε περίπτωση που επιθυμητέ να μετατρέψετε τον δικό σας λέβητα πετρελαίου σε πελλετ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσο της φόρμας εδώ