Λέβητας Ατομική Μονάδα Πελλετ BIOMAX 30kw σε κατοικία 140τ.μ. στα Αλώνια Πιερίας

Μία ακόμη υπερσύγχρονη ατομική μονάδα λέβητα πελλετ BIOMAX 30kw τοποθετήθηκε σε κατοικία 140 τετραγωνικών μέτρων στο χωριό Αλώνια Πιερίας.
Η μονάδα έχει συνδεθεί με τις 2 αυτονομίας της οικίας και λειτουργεί σύμφωνα με τις εντολές από τους θερμοστάτες χώρου.
Ο BIOMAX έχει ενσωματωμένο τον κυκλοφορητή, το δοχείο διαστολής και την βαλβίδα ασφαλείας ενώ διαθέτει και ενσωματωμένη δεξαμενή πελλετ 90 κιλών. Η ανάφλεξη γίνεται μέσα σε πολύ μικρό χρόνο χάρη στην κεραμική αντίσταση (FKK). Ο βαθμός απόδοσης ξεπερνά 93% (class 5) και επιτυγχάνεται με τους κάθετους τουμποσωλήνες με τα ελικοειδή ελατήρια που αυξάνουν την διαδρομή των καυσαερίων προς την καμινάδα. Η θερμοκρασία των καυσαερίων στην έξοδο προς την καμινάδα δεν ξεπερνά τους 140 βαθμούς. Η μεγάλη οθόνη-χειριστήριο είναι αφής και ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες λειτουργίες.

Προαιρετικά μπορεί να συνδεθεί με WIFI modem, σε περίπτωση που είναι αναγκαίος ο απομακρυσμένος έλεγχος μέσο smartphone.
Η ραγδαία αύξηση του πετρελαίου, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση τα τελευταία χρόνια, έδωσε το κίνητρο στα νοικοκυριά να στραφούν σε εναλλακτικές μορφές θέρμανσης. Μία οικονομική άλλα και αποδοτική πρόταση από την ADTHERM είναι οι λέβητες πελλετ BIOMAX. H υψηλή ποιότητας κατασκευής και oi σύγχρονες λειτουργίες προσφέρουν μία πολύ καλή σχέση ποιότητας και τιμής. Επίσης ο υψηλός βαθμός απόδοσης και η αρκετά χαμηλή τιμή του λέβητα BIOMAX, είναι χαρακτηριστικά που καλύπτουν τις προσδοκίες των καταναλωτών. που ψάχνουν οικονομικά άλλα και αποδοτικά συστήματα θέρμανσης.

  • ΠεριοχήΑλώνια Πιερίας
  • ΛέβηταςBiomax μονάδα πελλετ
  • Οικία Τ.ΜΔυόροφη 140τ.μ.
  • CATEGORY
  • TAGS