Μετατροπή αερολέβητα με καυστήρα βιομάζας σε πτηνοτροφείο στην Εύβοια

Μια ακόμη επιτυχημένη μετατροπή σε αερολέβητα με τον καυστήρα βιομάζας Bmix Digital Pro 150kw πραγματοποιήθηκε σε πτηνοτροφική μονάδα στα Ψαχνά Ευβοίας από το συνεργείο της ADTHERM.

Ο αερολέβητας λειτουργούσε με κοχλιωτό σύστημα καύσης τύπου βολκανο μέχρι να αντικατασταθεί με τον καυστήρα βιομάζας Bmix Digital Pro 150kw. Ένα από τα πλεονεκτήματα  του Ιταλικού καυστήρα οριζόντιας φλόγας είναι ότι μπορεί να δουλεύει απροβλημάτιστα πελλετ από ηλιόσπορο. Η έναυση γίνεται  με κεραμική αντίσταση σε πολύ μικρό χρόνο (90 δευτερόλεπτα) ενώ σε περίπτωση βλάβης υπάρχει και μία εφεδρική η οποία ενεργοποιείται με  το πάτημα ενός διακόπτη. Ο Bmix Digital έχει  οθόνη αφής 6,5 ιντσών για την εμφάνιση όλων των λειτουργιών του καυστήρα μέσα από ένα  γραφικό περιβάλλον εύκολο στην χρήση και την κατανόηση από μη εξειδικευμένο προσωπικό. Η ρύθμιση των παραμέτρων γίνεται από την οθόνη και όλοι οι παράμετροι είναι και στα Ελληνικά. Ο διπλός αεριζόμενος φλογοθάλαμος  είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο πυρίμαχο ατσάλι ενώ ο καθαρισμός του γίνεται με πεπιεσμένο αέρα (8Bar).

Η μετατροπή επέφερε λιγότερη κατανάλωση καυσίμου και αιθάλη στους αυλούς του αερολέβητα, χαρακτηριστικό της σωστής καύσης χωρίς καπνούς. Αυτό μεταφράζεται σε εξοικονόμηση χρημάτων και ελαχιστοποίηση του χρόνου συντήρησης του συστήματος εγγυώντας την απροβλημάτιστη μακροχρόνια λειτουργία του. Οι καυστήρες βιομάζας Bmix Digital και Bmix DIgital Pro  εισάγονται από το 2009 από την ADTHERM σε ανταγωνιστικές τιμές και με after sales service από εξειδικευμένο προσωπικό. Η πολυετή πείρα της ADTHERM Αναστασιάδη Δημήτριο Α.Ε. στα συστήματα βιομάζας και η αξιοπιστία των Ιταλικών καυστήρων που εισάγει, την κατατάσσει στην πρώτη θέση στις προτιμήσεις  των Ελλήνων καταναλωτών.

  • Περιοχή:Ψαχνά Ευβοιας
  • Λέβητας:Αερολέβητας
  • Καυστήρας:Bmix Digital Pro βιομάζας πελλετ 150kw
  • Καύσιμο:Πελλετ από ηλιόσπορο
  • CATEGORY
  • TAGS