Μετρατροπή Ελληνικού λέβητα ξύλου σε πελλετ στην Θεσσαλονίκη

Μετατροπή σε λέβητα ξύλου Ελληνικής κατασκευής με τον καυστήρα πελλετ BMIX DIGITAL σε κατοικία στην περιοχή Φοίνικα της Θεσσαλονίκης.

Η εγκατάσταση του ξυλολέβητα για την θέρμανση της δυόροφης κατοικίας των 190 τ.μ. είχε ως αποτέλεσμα την δραματική μείωση του κόστους θέρμανσης συγκριτικά με το πετρέλαιο. O κόπος και η κούραση είναι αυτό που έκανε τον ιδιοκτήτη να πάρει την απόφαση για την μετατροπή σε πελλετ με τον Ιταλικό καυστήρα Bmix Digital. Το κόστος του καυσίμου σε συνδυασμό με την άνεση που προσφέρει ο καυστήρας πελλετ θα καλύψει τις προσδοκίες του ιδιοκτήτη. Στο σύστημα εκτός από τον καυστήρα Bmix Digital και την δεξαμενή πελλετ 180 κιλών, τοποθετήθηκε και το κιτ αυτόματου καθαρισμού. Με αυτή την δυνατότητα του καυστήρα pellet, αρκεί η παροχή για 5 δευτερόλεπτα του πεπιεσμένου αέρα για να φύγουν το συσσωμάτωμα της στάχτης από τη σχάρα καύσης.
Έπίσης το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει ο καυστήρας Bmix Digital είναι ότι καίει όλες τις ποιότητες πελλετ χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά και πολλές μορφές βιομάζας. Έτσι μειώνεται και άλλο το κόστος καυσίμου αφού ο πελάτης μπορεί να διαλέξει φθηνότερο καύσιμο.

Το χαμηλό κόστος της μετατροπών, οι υψηλή ποιότητα των καυστήρων πελλετ Bmix Digital και η εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την πώληση, είναι οι προτεραιότητες της ADTHERM Αναστασιαδης Δημήτριος Α.Ε. που παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών στην Ελληνική αγορά.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας! Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε πάντα κοντά σας με την καλύτερη εξυπηρέτηση και τις καλύτερες τιμές.

  • Περιοχή:Φοίνικας Θεσσαλονίκη
  • Οικία Τ.Μ:Δυόροφη Κατοικία 190τμ.
  • Λέβητας:Ξυλολέβητας Ελληνικής Κατασκευής
  • Καυστήρας:Bmix Digital
  • Αξεσουάρ:Αυτόματος καθαρισμός με πεπιεσμένο αέρα
  • CATEGORY
  • TAGS