Μετατροπή σε πελλετ κυκλοθερμικού φούρνου στην Λάρισα με καυστηρα SP OVEN

Καυστήρας πελλετ σε κυκλοθερμικό φούρνο αρτοποιΐας στην Λάρισα.

Μία ακόμη μετατροπή από πετρέλαιο σε πελλετ, αυτή την φορά σε κυκλοθερμικό φούρνο 8 τελάρων στην περιοχή της Λάρισας

Ο Ιταλικός καυστήρας SP OVEN με εύρος ισχύος από 60 εώς και 150 kw, κάλυψε πλήρως τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη όσο αφορά το σωστό ψήσιμο με πολύ μικρές διακυμάνσεις της θερμοκρασίες κατά την διάρκειά του ψησίματος (μόλις 5 βαθμούς) αλλά και το χρόνο από τους 100 έως τους 220 βαθμούς (70 λεπτά) όπου και γίνετε το ψήσιμο του ψωμιού..