Μετατροπή λέβητα Buderus σε πελλετ με τον καυστήρα Bmix Digital στην Βέροια

Μετατροπή σε λέβητα πετρελαίου υψηλής απόδοσης Buderus σε πελλετ με τον καυστήρα Bmix Digital στην πόλη της Βέροιας. Το συνεργείο της ADTHERM ανέλαβε την προεργασία στην πόρτα του λέβητα πετρελαίου, την τοποθέτηση του καυστήρα πελλετ και την ρύθμιση ώστε το σύστημα της θέρμανσης να δουλεύει απροβλημάτιστα με τις αυτονομίες της οικίας.  Οι μαντεμένιοι λέβητες πετρελαίου Buderus, διακρίνονται για τον υψηλό βαθμό απόδοσης και την ποιότητα κατασκευής τους. Λόγω της ραγδαίας αύξησης στην τιμή του πετρελαίου πολλά νοικοκυριά προέβησαν στην μετατροπή τους σε πελλετ.

Το εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία πάνω από 10 έτη, εγγυάται τη απροσκοπτη τεχνική υποστήριξη είτε στο χώρο του πελάτη, είτε τηλεφωνικά.

Η ADTHERM πρωτοξεκίνησε το 1981 με κύριο αντικείμενο την εισαγωγή, εμπορία και εγκατάσταση ειδών θέρμανσης για επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες και σίγουρα μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη λύση για τις δικές σας ανάγκες σε ανταγωνιστικές τιμές στην Ελληνική αγορά. Μιλήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό προϊόν για τις δικές σας ανάγκες και επωφεληθείτε από την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την σωστή τιμή.

Φόρμα Επικοινωνίας

Τα πεδία μαρκαρισμένα με αστερίσκο (*) απαιτούνται