Μετατροπή λέβητα πυρόλυσης ATMOS με καυστήρα πελλετ στην Γανόχωρα

Μετατροπή σε λέβητα ξύλου πυρόλυσης με τον καυστήρα βιομάζας-πελλετ Bmix Digital σε μονοκατοικία 150 τ.μ στην Γανόχωρα Πιερίας.

Την μετατροπή πραγματοποίησε εξολοκλήρου το εξειδικευμένο συνεργείο της ADTHERM προσαρμόζοντας τον καυστήρα πελλετ στην επάνω πόρτα του λέβητα ATMOS. Συνδέθηκαν οι υπάρχον θερμοστάτες χώρου με τον καυστήρα πελλετ για να λειτουργούν οι αυτονομίες. Επίσης τοποθετήθηκε δεξαμενή πελλετ 180κιλών στην αριστερή πλευρά του λέβητα. Ο ανεμιστήρας για την απαγωγή των καυσαερίων του λέβητας συνδέθηκε με τον καυστήρα πελλετ με αποτέλεσμα να υπάρχει ο πλήρες έλεγχος του. Έτσι οι στροφές του ανεμιστήρα είναι ελεγχόμενη από τον καυστήρα Bmix Digital ανεβάζοντας το βαθμό απόδοσης σταθεροποιώντας την περίσσια οξυγόνου στα επιθυμητά επίπεδα (14%). Ο καυστήρας Bmix Digital είναι ιδανικός για τις μετατροπές σε λέβητες πυρόλυσης. Η οθόνη χειριστήριο είναι αρκετά φιλική στον χρήστη με πολλές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργία του καυστήρα.

Οι καυστήρες Βιομάζας πελλετ Bmix Digital από 35kw εώς 350kw Μπορούν να προσαρμοσθούν και να λειτουργήσουν με τους περισσότερους λέβητες πετρελαίου η στερεών καυσίμων. Ο καυστήρας επιτυγχάνει γρήγορη έναυση λόγω της κεραμικής αντίστασης (μόλις ένα λεπτό). Επίσης υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά προγράμματα καύσης για διαφορετικές ποιότητες καυσίμων αλλά και 5 διαφορετικές κλίμακες ισχύος για κάθε πρόγραμμα. Η Εστία και ο θάλαμος καύσης κατασκευασμένα από πυρίμαχο ανοξείδωτο χάλυβα υψηλών θερμοκρασιών.

Η τιμή του καυστήρα Bmix Digital είναι προσιτή με αποτέλεσμα την γρήγορη απόσβεση του (από την πρώτη χρονιά λειτουργίας). Κατασκευάζεται εξολοκλήρου στην Ιταλία από πιστοποιημένα υλικά και με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Είναι μια λύση αποδοτικότερη και ταυτόχρονα ξεκούραστη σε σύγκριση με την καύση του ξύλου. Ο καυστήρας Bmix Digital καίει όλες τις ποιότητες των πελλετ ξύλου. Γεγονός που καθιστά του καυστήρες πελλετ Bmix Digital πρώτους στις προτιμήσεις τον ενδιαφερόμενων για μετατροπή σε ξύλολέβητες.

Για οποιαδήποτε απορία η διευκρίνιση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ενημέρωση-εξυπηρέτηση πελατών παραμένει πάντα ο πρωταρχικός σκοπός της ADTHERM που επενδύει συνεχώς στην εξειδίκευση του προσωπικού της.