Μετατροπή σε λέβητα ξύλου Unical με καυστήρα πελλετ στο Λιτόχωρο Πιερίας

Μετατροπή σε Ιταλικό λέβητα ξύλου Unical με τον Ιταλικό καυστήρα πελλετ Bmix Digital στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Ο λόγος που πολλά νοικοκυριά στραφήκανε στην θέρμανση με την χρήση ξύλου, είναι το ακριβό πετρέλαιο θέρμανσης. Η καθημερινή ενασχόληση του ιδιοκτήτη με τον λέβητα ξύλου ήταν ο βασικότερος λόγος για την μετατροπή του σε πελλετ με τον καυστήρα Bmix Digital. H εναλλακτική μορφή θέρμανσης με πελλετ κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος τα τελευταία χρόνια.
Το πέλετ είναι ένα είδος βιομάζας το οποίο παράγεται από υπολείμματα ξύλου (πριονίδια). Τα υλικά αυτά συμπιέζονται σε ειδικά μηχανήματα όπου και στη συνέχεια παίρνουν τη μορφή μικρών κυλίνδρων που όλοι γνωρίζουμε. Ένα από τα σπουδαιότερα πλεονεκτήματα της μετατροπής σε πέλετ είναι το κόστος της το οποίο είναι μικρότερο από τα υπόλοιπα ορυκτά καύσιμα εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο σημαντική οικονομία χρημάτων.

Αν έχετε και εσείς ξυλολέβητα άλλα κουραστήκατε με τα ξύλα σας έχουμε μία εναλακτική οικονομική λύση μετατρέποντας τον σε πελλετ με τον Νο1 Ιταλικό καυστήρα βιομάζας πέλλετ της αγοράς. Το εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία πάνω από 10 έτη, εγγυάται τη σωστή τοποθέτηση του καυστήρα στον λέβητα σας.
Μιλήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό προϊόν για τις δικές σας ανάγκες και επωφεληθείτε από την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την σωστή τιμή.

Φόρμα Επικοινωνίας

Τα πεδία μαρκαρισμένα με αστερίσκο (*) απαιτούνται