Μετατροπή μαντεμένιου λέβητα Remeha σε πελλετ με καυστήρα Bmix Digital Σέρρες

Μετατροπή σε μαντεμένιο λέβητα πετρελαίου Remeha με τον Ιταλικό καυστήρα πελλετ Bmix Digital στην Άνω Καμήλα Σερρών.

Ο κ. Κουλούρης εκμεταλλευόμενος την τεχνολογία του καυστήρα αγόρασε και έναν αεροσυμπιεστή 50λίτρων τον οποίο και σύνδεσε το συνεργείο της ADTHERM στο σύστημα αυτοκαθορισμού που έχει ο Bmix Digital. Έτσι θα έχει την μεγίστη απόδοση στην καύση αλλά και θα απαλλαγή από τους καθαρισμούς του καυστήρα πελλετ.

Ο καυστήρας έχει επιπλέον κεραμική αντίσταση για την έναυση (μόλις ένα λεπτό) και ψηφιακή οθόνη για την ένδειξη όλων των λειτουργιών άλλα και την αυτοδιάγνωση και ρύθμιση των παραμέτρων. Επίσης υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά προγράμματα καύσης για διαφορετικές ποιότητες καυσίμων αλλά και 5 διαφορετικές κλίμακες ισχύος για κάθε πρόγραμμα. Η δεξαμενή καυσίμου είναι από γαλβανιζέ βαμμένη λαμαρίνα και έχει χωρητικότητα 180 κιλά.

Ο καυστήρας B-MIX Digital είναι μία από τις ελάχιστες επενδύσεις που μπορεί να αποσβεστεί σε μία σεζόν λειτουργίας λόγο τις προσιτής τιμής του αλλά και την εύκολη προσαρμογή του στο είδη υπάρχων λέβητα είτε αυτός είναι μαντεμένιος είτε είναι χαλύβδινος. Τα συνεργεία τις ADTHERM λόγω τις 10Ετής εμπειρίας στο χώρο των συσκευών που χρησιμοποιούν στερεά καύσιμα, δίνουν λύσεις στη κατασκευή και τοποθέτηση αλλά και στις μετατροπές με καυστήρες πελλετ. Α θέλετε και εσείς να μετατρέψετε τον λέβητα πετρελαίου η τον ξυλολέβητα σας να καίει πελλετ, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2351026796 η στο 2351028624 για να σας ενημερώσει το ειδικό τμήμα της εταιρείας μας

  • ΠεριοχήΆνω Καμήλα Σερρών
  • Οικία Τ.Μ΄Μονοκατοικία 140τ.μ.
  • ΛέβηταςΜαντεμένιος REMEHA
  • ΚαυστήραςBmix Digital 45kw
  • CATEGORY
  • TAGS