Μετατροπή ξυλολέβητα Saturn σε πελλετ στον Βελβεντό Κοζάνης

Μία ακόμη μετατροπή ξυλολέβητα SATURN σε πελλετ στην ιδιαίτερη και όμορφη κωμόπολη της κοζάνης, στον βελβεντό. Με υψόμετρο 471 μέτρα και με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες την χειμερινή σεζόν. Ο κ. Γιώργος αποφάσισε να απαλλαγή από την χρήση του ξύλου στον ξυλολέβητα του που τον χρησιμοποίησε 6 χρόνια για την θέρμανση της διώροφης κατοικίας του. Τώρα πλέον θα τον υποδεχθεί η νέα χειμερινή σεζόν με την καύση του πελλετ στον υπάρχον ξυλολέβητα, χάρη στον σύγχρονο Ιταλικό καυστήρα βιομάζας πελλετ BMIX DIGITAL. Η οθόνη αφής με το γραφικό περιβάλλον, ο εύκολος καθαρισμός του από τα υπολείματα της καύσης, η υψηλής ποιότητας υλικών, και η μεγίστη απόδοση του καυστήρα πελλετ θα καλύψει της προσδοκίες του κ. Γιώργου για μια οικονομική άλλα και αποδοτική θέρμανση της κατοικίας των 160 τ.μ. Εκτός από τον καυστήρα πελλετ τοποθετήθηκε και δεξαμενή καυσίμου 180 κιλών.

Πλεονεκτήματα που κάνουν την διαφορά στο πελλετ

Ακόμη ένα πλεονέκτημα που χρησιμοποιήθηκε στο νέο σύστημα είναι το κιτ αυτοκαθορισμού με πεπιεσμένο αέρα. Με αυτό το κιτ ο χρήστης του καυστήρα αποφεύγει τους συχνούς καθαρισμούς από τα υπολείμματα της καύσης στον καυστήρα του πελλετ. Ο πεπιεσμένος αέρας των στα 8 bar εισέρχεται στον θάλαμο καύσης πριν την έναυση και μετά το σβήσιμο. Aποτέλεσμα ο φλογοθάλαμος να είναι πάντα καθαρός και έτσι παραμένει η ομαλή λειτουργία του συστήματος χωρίς διακοπές και σφάλματα. Επίσης η κεραμική αντίσταση δίνει το πλεονέκτημα τις γρήγορης έναυσης σε συνδυασμό με την χαμηλή κατανάλωση σε ηλεκτρική ενέργεια. Τέλος η χαμηλή τιμή του καυστήρα BMIX DIGITAL σε συνδυασμό με την εμπειρία του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της ADTHERM στις μετατροπές σε λέβητες ξύλου το κατατάσσει πρώτο στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού.

Αν λέβητα ξύλου η πετρελαίου και θέλετε να τον μετατρέψετε μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσής ενδιαφέροντος εδώ και σύντομα θα λάβετε μια οικονομική προσφορά.