Προμήθεια και εγκατάσταση θερμαντικών σωμάτων πανελ και λέβητα αερίου BAXI

Προμήθεια και εγκατάσταση θερμαντικών σωμάτων τύπου πάνελ IMAS και λέβητα αερίου συμπύκνωσης BAXI σε οροφοδιαμέρισμα 87 τ.μ. στην Κατερίνη

Τα Ιταλικά θερμαντικά σώματα τύπου πάνελ IMAS αποτελούν μια αποδοτική λύση θέρμανσης, καθώς διαθέτουν μεγάλη επιφάνεια εκπομπής θερμότητας. Επιπλέον, το σχεδιασμός τους εξασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας στον χώρο, κάτι που μειώνει τις απώλειες θερμότητας και εξοικονομεί ενέργεια.

Όσον αφορά τον λέβητα αερίου συμπύκνωσης Baxi, πρόκειται για έναν από τους πιο αποδοτικούς λέβητες αερίου στην Ελληνική αγορά. Ο λέβητας αυτός χρησιμοποιεί την τεχνολογία της συμπύκνωσης για να εξοικονομήσει ενέργεια και να μειώσει το κόστος θέρμανσης. Επιπλέον, ο λέβητας Baxi είναι φιλικός προς το περιβάλλον, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 και επιτρέπει στους χρήστες να συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Το συνεργείο της  Adtherm ανέλαβε και την εγκατάσταση του λέβητα αερίου συμπύκνωσης Baxi, διασφαλίζοντας την σωστή του λειτουργία και απόδοση. Οι τεχνικοί της Adtherm είναι εξειδικευμένοι στην εγκατάσταση λεβήτων αερίου διαθέτοντας την  εμπειρία και την τεχνογνωσία που απαιτείται για να παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Επιπλέον, η Adtherm προσφέρει συντήρηση και επισκευή των  συστημάτων αερίου, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία τους και παρέχοντας την αναγκαία τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της.

Με χρόνια εμπειρίας στον χώρο των  συστημάτων θέρμανσης, η Adtherm προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και πλήρως προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της.