Τοποθέτηση καυστήρα πελλετ σε λέβητα ξύλου ADGREEN στο Παλαιό Κεραμίδι

Το συνεργείο της ADTHERM τοποθέτησε τον Ιταλικό καυστήρα πελλετ Bmix Digital σε ξυλολέβητα ADGREEN πέντε διαδρομών σε μονοκατοικία στο Παλαιό Κεραμίδι του Νομού Πιερίας.

Το σύστημα λειτούργησε πάνω από 8 χρόνια με ξύλα και τον υψηλής απόδοσης λέβητα 5 διαδρομών, ζεσταίνοντας την οικία των 140 τετραγωνικών μέτρων. Το κριτήριο  για την αλλαγή από ξύλο σε πελλετ με τον καυστήρα Βmix,  ήτανε η ευκολία στην τροφοδοσία αλλά και στην ελάχιστη συντήρηση-φροντίδα που προσφέρει. Ένα ακόμη σημαντικό κριτήριο  είναι η δεξαμενή πελλετ των 180 κιλών  που τοποθετήθηκε και θα εξασφαλίζει την μεγάλη αυτονομία. Λιγότερος χρόνος και κόπος  με την καύση των πελλετ χάρη στον σύγχρονο αυτοκαθαριζόμενο καυστήρα βιομάζας πελλετ Bmix Digital.

Η ADTHERM Αναστασιάδης Δημήτριος Α.Ε. πρωτοπόρος στα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, εισάγει του καυστήρες πελλετ νέας γενιάς από το Σεπτέμβριο του 2009 τους οποίους και υποστηρίζει με  εξειδικευμένους τεχνικούς. Η επάρκεια σε ανταλλακτικά και η εμπειρία του τεχνικού τμήματος της εταιρείας, είναι το αποφασιστικά κριτήρια που κατατάσσουν τους καυστήρες Bmix υψηλά στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού στην Ελληνική αγορά.