σόμπα ξύλου καλοριφερ με φούρνο temy plus p 25kw

 

Σόμπα ξύλου καλοριφέρ με φούρνο TEMY PLUS P 25KW

Πρόκειται για μια σόμπα ξύλου καλοριφέρ με φούρνο σχεδιασμένη για τη κεντρική θέρμανση του σπιτιού .Η σόμπα καλοριφέρ είναι σχεδιασμένη να παράγει ζεστό νερό για το κύκλωμα των θερμαντικών σωμάτων. Λειτουργεί με καύση ξύλου η μπριγκέτας .Τα καυσαέρια που παράγονται κατά την καύση του ξύλου στο θάλαμο καύσης, πριν φτάσουν στην έξοδο της καμινάδας, έρχονται σε επαφή με κάθετα υδροφόρα στρώματα ζεσταίνοντας το νερό της σόμπας. Εκτός από τη θέρμανση του νερού, ένα μέρος της θερμότητας αποδίδεται στο χώρο με την ακτινοβολία από το κεραμικό τζάμι της πόρτας και την εστία ψησίματος . Για να κάψει μια σόμπα το ξύλο αποτελεσματικά είναι απαραίτητο αυτό να έχει χαμηλή υγρασία.H ισχύς του λέβητα και ο σχεδιασμός με την προσιτή τιμή, αξίζουν την προσοχή σας.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Με εστία μαγειρέματος και ενσωματωμένο φούρνο μαγειρικής 35 Χ 40 εκ, για εξαιρετικό παραδοσιακό μαγείρεμα. Περιλαμβάνεται και θερμόμετρο φούρνου. Το τζάμι του φούρνου είναι ανθεκτικό στην θερμότητα .

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΥΣΗΣ

Τοποθετώντας την επιθυμητή θερμοκρασία νερού στο κύκλωμα, ο θερμοδιακόπτης ρυθμίζει αυτόματα την ποσότητα του αέρα που μπαίνει στο θάλαμο καύσης για να επιτευχθεί η θερμοκρασία στο νερό.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η σόμπα ξύλου είναι εξοπλισμένη με σύστημα ασφαλείας με σερπαντίνα θερμικής εκτόνωσης που ενεργοποιείται από μια βαλβίδα ασφαλείας.Η σερπαντίνα εγγυάται την ασφάλεια με κλειστό δοχείο διαστολής, επιτρέποντας την ψύξη της σόμπας σε περίπτωση υπερθέρμανσης.

TOP