Ιταλικά θερμαντικά σώματα καλοριφερ imas

Ιταλικά θερμαντικά σώματα καλοριφερ imas

Ιταλικά θερμαντικά σώματα καλοριφερ imas

Νεα θερμαντικα σωματα IMAS Ιταλιας

Η μοντέρνα τεχνολογία, η υψηλή κατασκευαστική λεπτομέρεια επιτρέπουν την μέγιστη θερμική απόδοση και εγγυώνται την τέλεια εγκατάσταση για εξοικονόμηση ενέργειας και χαμηλό κόστος λειτουργίας.
Λόγω της υψηλής θερμικής απόδοσης τους έχουν μελετηθεί να αποδίδουν και σε χαμηλές Θερμοκρασίες λειτουργίας. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και η ποικιλία των διαστάσεων καλύπτουν τις ανάγκες κάθε χώρου και ικανοποιούν τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.

Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων. Δύο διαφορετικά ύψη και τα τρία διαφορετικά πάχη.
Υψηλές θερμικές αποδόσεις που καλύπτουν κάθε Θερμική απαίτηση από οποιοδήποτε άλλο παραδοσιακό θερμαντικό σώμα..
Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση σε κάθε χώρο. Το προσεγμένο φινίρισμα και ο ποιοτικός έλεγχος έχουν σαν αποτέλεσμα την μέγιστη αξιοπιστία του σώματος.

Πιο ζεστα και πιο γρηγορα

 

Τα θερμαντικά σώματα IMAS έχουν μεγάλη επιφάνεια, επομένως είναι ικανά να παρέχουν την ίδια απόδοση σε χαμηλότερη ρύθμιση θερμοκρασίας και με λιγότερη ενέργεια από τον λέβητα.

Το αποτέλεσμα: υψηλότερη απόδοση και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμων. Χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό τους, επιτυγχάνεται υψηλότερη ταχύτητα νερού και μεταφορά θερμότητας προς τον χώρο αφού διαθέτουν έως και 17% περισσότερη μεταλλική επιφάνεια (σε σύγκριση με άλλα θερμαντικά σώματα)  η οποία έρχεται σε επαφή με το νερό. Αυτό επιτρέπει στα καλοριφέρ μας να θερμαίνονται πιο γρήγορα, αυξάνοντας την ακτινοβολία θερμότητας.

Τα θερμαντικά σώματα IMAS διαθέτουν μεγαλύτερα κανάλια νερού και περισσότερα πτερύγια μεταφοράς (μαίανδρο), επιτρέποντάς τους να θερμαίνουν τα δωμάτια γρήγορα και να τα διατηρούν την θερμοκρασία σε εξαιρετικά σταθερά επίπεδα.
Όσον αφορά τη συνολική απόδοση θερμότητας, τα καλοριφέρ  αποδίδουν έως και 10% περισσότερη θερμότητα. Η έρευνα δείχνει ότι μετά από πέντε λεπτά,  η θερμοκρασία στην επιφάνεια των θερμαντικών σωμάτων IMAS είναι έως 10 βαθμούς υψηλότερα από άλλα θερμαντικά σώματα. Αυτό προκύπτει από το ότι όσο πιο γρήγορα θερμαίνονται τα καλοριφέρ, τόσο πιο γρήγορα ζεσταίνεται και ο αέρας που κυκλοφορεί, δημιουργώντας την απαιτούμενη μεταφορά της θερμότητας από το καλοριφέρ στον χώρο. Επίσης  η περαιτέρω επιτάχυνση μεταφοράς, πραγματοποιείται από τα πτερύγια (μαίανδρο) που είναι όλα συγκολλημένα σε τέσσερα σημεία απευθείας στα κανάλια νερού διασφαλίζοντας έτσι μια άμεση σύνδεση μεταξύ του νερού και του πτερυγίου, που έχει ως αποτέλεσμα την βελτιώσει της θερμικής αγωγιμότητα, της απόδοση και ταχύτατης απόκρισης.

Γρήγορη θέρμανση μέσα στα πρώτα 5 λεπτά με τα Ιταλικά θερμαντικά σώματα καλοριφέρ imas

imas

1ο Λεπτό

2ο Λεπτό

imas γρηγορη θερμανση 3 λεπτο

3ο Λεπτό

imas γρηγορη θερμανση 4 λεπτο

4ο Λεπτό

5ο Λεπτό

τεχνικα χαρακτηριστικα

Υλικό: Πάχος λαμαρίνας 12/10 mm με μαίανδρο πάχους 04/10 mm. Πρώτης ποιότητας χάλυβας ψυχρής έλασης σε συμμόρφωση με DIN 1623 (χημική σύνθεση, μηχανικά χαρακτηριστικά και ελεγχόμενες ανοχές).
Έλεγχος: Πίεση δοκιμής σε 10bar. Μέγιστη πίεση λειτουργίας σε 8 bar.
Συνδέσεις: Τεσσάρων παροχών σύνδεσης 1/2 με δυνατότητα σύνδεσης μονοσωληνίου και δισωληνίου.
Βαφή: Ομοιόμορφο πάχος βαφής σε όλη την επιφάνεια του σώματος. Αφαίρεση γράσου με καυτό φωσφορικό άλας. Πρώτη επίστρωση με χρώμα υδροδιαλυτό και ψήσιμο σε 180ο C σύμφωνα με DIN 55900. Δεύτερη επίστρωση με εποξική πολυεστερική σκόνη χρώματος RAL 9010 (λευκό πάγου) και ψήσιμο σε 220ο C.
Συσκευασία: Κάθε σώμα συσκευάζεται με ειδικό κυματιστό χαρτόνι και προστατεύεται με οικολογικό φιλμ πολυεστέρα.

*Τα σώματα συνοδεύονται από στηρίγματα και τάπες.

IMAS 3rd generation
TOP