ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ

Fancoil νερού Ultra thin black

Το νέο λεπτό fancoil νερού μεφανκοιλ λεπτης σχεδίασης νέα εντυπωσιακή εμφάνιση μπορεί να είναι τέλεια διακόσμηση των δωματίων σας. Η αποτελεσματικότητα αυτής της μονάδες είναι τόσο εξαιρετική χάρη στο μπροστινό πάνελ από γυαλί . Επίσης το νέο ενσωματωμένο χειριστήριο αφής με την οθόνη στην πρόσοψη του καθιστά πολύ εύκολο χειρισμό. Μαζί με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μικρότερο σώμα της μονάδας, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια πανέμορφη και ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία στο χώρο τους.

διαστάσεις του φανκοιλ

Συμπαγής λεπτή κατασκευή

Έχουν μίνι μεγέθη οι κάθετες μονάδες fan coil νερού. Με ύψος μόλις 670 χιλιοστά, μπορείτε να το κρεμάσετε σε οποιοδήποτε μέρος του τοίχους σας .
μαυρο και λευκο fancoil

Με επιλογή εμφάνισης

Εκτός από το κλασική εμφάνιση του λευκού, προσφέρουμε επίσης μονάδες με πάνελ από μαύρο γυαλί σχεδιασμένες να ταιριάζουν απόλυτα με την διακόσμηση του δωματίου σας .
παραμετροι fancoil

Λύσεις για όλους

Αυτές οι μονάδες είναι ειδικά σχεδιασμένες για οικιακή χρήση άλλα και επαγγελματική χρήση δίνοντας αξιόπιστες λύση στην θέρμανση άλλα και στην ψύξη . Οι μονάδες fancoil συνεργάζονται άψογα με τις αντλίες θερμότητας της ADTHERM. Τα πλεονεκτήματα της εξαιρετικά λεπτής σχεδίασης, της κομψή εμφάνιση μαζί με την αθόρυβη λειτουργία των fankoils σας παρέχει μια μοντέρνα και άνετη ζωή για σας.
TOP