Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Κατερίνη με αντλία θερμότητας και fan coil

Σε πλήρη ανακαίνιση του διαμερίσματος της (80 τ.μ.), στην οδό Κίου στην Κατερίνη, προχώρησε η κ. Αγάπη Κοσμίδου, η οποία αξιοποίησε παράλληλα τη χρηματοδότηση εργασιών για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών, μέσω του προγράμματος “Εξοικονομώ κατ΄οίκον”, το εξόπλισε με ένα σύγχρονο σύστημα θέρμανσης-ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης με αντλία θερμότητας και fan coil.

Αντλία θερμότητας σε ανακαινισμένο διαμέρισμα

 

Η αντλία θερμότητας ADTHERM KK 9 KW, τοποθετήθηκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και συνδέθηκε υδραυλικά με τα fan coil (στο σαλόνι και τα υπνοδωμάτια) και τα σώματα καλοριφέρ (σε κουζίνα και μπάνιο) που συμπλήρωσαν την εγκατάσταση.

Fan coil σε διαμέρισμα στην Κατερίνη 

Χάρη στην αντλία θερμότητας και τα εξαιρετικής κομψότητας και σχεδίασης fan coil slim που εισάγει η ADTHERM, τα οποία είναι χαρακτηριστικά αθόρυβα (μόλις 25 Db) και οικονομικά στη λειτουργία τους, εξασφαλίζεται η θέρμανση και ψύξη του χώρου, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, το οποίο υπολογίζεται χαμηλότερο από το 50% των χρημάτων που θα απαιτούνταν με παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης (π.χ. λέβητας πετρελαίου).

 Σώμα λουτρού σε διαμέρισμα στην Κατερίνη