Γεωθερμική αντλία θερμότητας σε βιομηχανικό κτίριο

Γεωθερμικη αντλία θερμότητας

Η ADTHERM – Αναστασιάδης Δημήτριος Α.Ε. εγκατέστησε Γεωθερμική αντλία θερμότητας σε βιομηχανικό κτίριο στην εταιρία “Ζαλίκας – Λιόντας Τεχνική”, για το νεόδμητο βιομηχανικό κτίριο που ανήγειρε για τη στέγαση της στην Περίσταση Πιερίας.

Το κτίριο, που περιλαμβάνει εκτός των χώρων εργασίας και χώρους γραφείων και σεμιναρίων, θερμαίνεται και ψύχεται με γεωθερμική αντλία θερμότητας που εισάγει η ADTHERM, ισχύος 80 KW. Για την εγκατάσταση απαιτήθηκαν δύο γεωτρήσεις και οι απαιτούμενες υδραυλικές συνδέσεις, ενώ τοποθετήθηκαν και δύο δοχεία αδρανείας χωρητικότητας 2.000 λίτρων συνολικά.

Η πρότυπη εγκατάσταση στο κτίριο εξασφαλίζει εξαιρετικά χαμηλά κόστη λειτουργίας όλες τις εποχές του χρόνου, διασφαλίζοντας έτσι άμεση απόσβεση και προσφέροντας παράλληλα ανέσεις για το προσωπικό που εργάζεται σε αυτό.

Η ADTHERM έχοντας αναλάβει δεκάδες επαγγελματικές εφαρμογές (βιομηχανικά κτίρια, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωματια, γυμναστήρια, καταστήματα, φούρνους, θερμοκήπια, ξηραντήρια κ.α.) διαθέτει την τεχνογνωσία να προτείνει και να εφαρμόσει τις πλέον σύγχρονες και οικονομικές λύσεις στον τομέα της θέρμανσης, της ψύξης και της παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.

TOP