Καυστήρες πέλλετ B-ECO σε μαντεμένιους λέβητές πετρελαίου στον Προβατώνα Αλεξανδρούπολης (Αργύρης Κυριακίδης – Σταμάτης Γκαϊτατζής)

Δύο φίλοι και συνεργάτες από τον Προβατώνα Αλεξανδρούπολης, ο Αργύρης Κυριακίδης και ο Σταμάτης Γκαϊτατζής έπειτα από έρευνα αγοράς που έκαναν, αναζητώντας μια οικονομική και αξιόπιστη λύση για τη μετάβαση από το πετρέλαιο στην καύση βιομάζας, μέσω αντικατάστασης του καυστήρα στους υπάρχοντες λέβητές τους, επέλεξαν την τεχνογνωσία και την κορυφαία ποιότητα προϊόντων της ADTHERM.

Ο τακτικός καθαρισμός του εσωτερικού του λέβητα, του θαλάμου καύσης  και της σχάρας καύσης είναι μια εύκολη και πρακτική διαδικασία με τον καυστήρα ADGREEN B-ECO 

Προμηθεύτηκαν αμφότεροι τον ιταλικό καυστήρα πέλλετ ADGREEN B-ECO 45 ΚW, τον οποίο προσάρμοσαν στους μαντεμένιους λέβητες πετρελαίου τους, θερμαίνοντας με υψηλές αποδόσεις και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων τις οικίες τους (150 & 160 τ.μ. αντίστοιχα).

Χάρη στην οικονομικά συμφέρουσα λύση που τους πρότεινε η ADTHERM για τη μετατροπή του λέβητα πετρελαίου σε πέλλετ με τον καυστήρα ADGREEN B-ECO, οι κ. Κυριακίδης και Γκαϊτατζής , πέτυχαν τη μείωση στο μισό το κόστος θέρμανσης σε σχέση με τα χρήματα που ξόδεψαν τον προηγούμενο χειμώνα.

TOP