Θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης στο WAREHOUSE 7

warehouse 7

Μια μεγάλη κατασκευή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αποπερατώθηκε με τη συμμετοχή της εταιρίας ADTHERM – Αναστασιάδης Δημήτριος Α.Ε. που προμήθευσε και εγκατέστησε εν μέρει τα συστήματα θέρμανσης, ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης στο μεγαλύτερο γυμναστήριο της πόλης, το WAREHOUSE 7, που βρίσκεται εντός του λιμένα Θεσσαλονίκης. Η παλιά εμπορευματική αποθήκη 7 του ΟΛΘ μετατράπηκε στο πλέον σύγχρονο και μεγάλο γυμναστήριο της Βορείου Ελλάδος, με συνολικό εμβαδό ενιαίου χώρου 2.000 m2 (και ύψος που φτάνει τα 9 μέτρα!), που άρχισε τη λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2014.Οι ιδιοκτήτες του υπερσύγχρονα εξοπλισμένου γυμναστηρίου, σε συνεργασία με την ADTHERM εγκατέστησαν συστήματα εξοικονονόμησης ενέργειας για να καλύψουν τις ανάγκες σε θέρμανση, ψύξη και ζεστού νερού χρήσης για τους αθλούμενους.

Στο WAREHOUSE 7 μέχρι στιγμής έχουν εγκατασταθεί:
Μια αντλία θερμότητας ADTHERM ισχύος 14 KW, η οποία παράγει ζεστά νερά χρήσης, τα οποία αποθηκεύει σε δύο μπόιλερ λεβητοστασίου χωρητικότητας 500 λίτρων έκαστο. Το σύστημα παραγωγής ζεστού νερού υποβοηθείται από ηλιακούς συλλέκτες, οι οποίοι τοποθετήθηκαν στη στέγη του γυμναστηρίου.
Ένας αερολέβητας πέλλετ ισχύος 150 KW, με προσαρμοσμένο τον ιταλικό αυτοκαθαριζόμενο καυστήρα ADGREEN SP 200, ο οποίος συνδέεται με κανάλια αεραγωγών, εξασφαλίζοντας θέρμανση στους κεντρικούς διαδρόμους και το βόρειο τμήμα του γυμναστηρίου.
Δύο κλιματιστικές μονάδες, τύπου “ντουλάπα”, ισχύος 48.000 btu και μια ισχύος 25.000 btu για τη θέρμανση και την ψύξη του χώρου υποδοχής και της σάλας με τα όργανα γυμναστικής, τα βάρη και τα μηχανήματα αερόβιας άσκησης.
Ένα κλιματιστικό μηχάνημα “καναλάτο”, ισχύος 64.000 btu, για τη θέρμανση και ψύξη των αποδυτηρίων.

Η ADTHERM – Αναστασιάδης Δημήτριος Α.Ε., χάρη στη μεγάλη εμπειρία της, τόσο στον τομέα των μελετών, όσο και των κατασκευών, είναι σε θέση να παρέχει μια αξιόπιστη και οικονομικά συμφέρουσα λύση σε κάθε επαγγελματία, καλύπτοντας τις ανάγκες του σε θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, με συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, που σέβονται το περιββάλον και την… τσέπη!

Αναζητήστε μια μελέτη – προσφορά για το δικό σας επαγγελματικό χώρο, προκειμένου να εξοικονομήσετε χρήματα, προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες σας (23510-28624 & 2351026796)

TOP