αντλία θερμότητας για ζεστό νερό χρήσης waterplus

Η αντλία θερμότητας WATERPLUSείναι μια πρωτοποριακή συσκευή για την παραγωγή ζεστών νερών χρήσης για επαγγελματική και οικιακή εφαρμογή. Προσφέρει άφθονο ζεστό νερό με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και με τεράστια εξοικονόμηση χρημάτων. Ένα πρωτοποριακό προϊόν που  σας απαλλάσσει από τη χρήση πετρελαίου ή άλλων παραδοσιακών μορφών ενέργειας , προσφέροντας οικονομία, λειτουργικότητα και ευκολία στη χρήση.

Εφαρμογές

Η αντλία θερμότητας WATERPLUS μπορεί να την εγκατασταθεί σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, spa, γυμναστήρια, κομμωτήρια, εστιατόρια   καθώς και σε κατοικίες. Είναι ιδανική η εφαρμογή της σε ξενοδοχεία για αποκλειστική παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, με πολύ μεγάλες ημερήσιες ποσότητες για την εξυπηρέτηση των πελατών και των αναγκών της κουζίνας. Σε κομμωτήρια που  παρουσιάζουν μεγάλες καταναλώσεις ζεστού νερού χρήσης και δεν έχουν την πολυτέλεια χώρου ενώ χρησιμοποιούν ηλεκτρομπόιλερ μεγάλης ισχύος και κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος .

Εύκολη και απλή σύνδεση

Χάρη στις μικρές της διαστάσεις η αντλία θερμότητας WATERPLUS προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε υπάρχουσα εγκατάσταση και το μόνο που χρειάζεται είναι δύο σωλήνες (ζεστό και κρύο νερό) για να συνδεθεί στo υπάρχον μπόιλερ λεβητοστασίου.

Το κόστος συντήρησης είναι πρακτικά μηδενικό, ενώ ο χρόνος ζωής τους ξεπερνά τα 25 χρόνια. Η απόλυτα ασφαλής λειτουργία, η απουσία εσωτερικών χώρων στέγασης των συστημάτων, η απαλλαγή από καμινάδες, δεξαμενές και τοπική ρύπανση, αποτελούν επίσης σημαντικά πλεονεκτήματα για την αντλία θερμότητας για ζεστό νερό χρήσης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά με τιμές

Μοντέλο Water plus
Απόδοση θερμική ισχύς(kw) 4.8
Κατανάλωση ηλ. ισχύος(kw) 1.1
Απόδοση (COP)* 4.36
Τροφοδοσία ρέυματος 230V1P
*Εγγύηση (Μήνες) 60
Βάρος (Κιλά) 105
Τιμή καταλόγου 2.498,00€

*H απόδοση (COP) σε εξωτερική θερμοκρασία 7C – Οι τιμές εμφανίζονται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

Η αντλία θερμότητας ADGREEN WATERPLUS έχει ισχύ 4,8 kw και περιλαμβάνει στο εσωτερικό της έναν συμπιεστή Panasonic, εναλλάκτη θερμότητας, κυκλοφορητή και ενσωματωμένο κεντρικό χειριστήριο ελέγχου των λειτουργιών της, με σύστημα αυτοδιάγνωσης βλαβών. Έχει Συμπαγής διαστάσεις για να χωρά παντού!  με ύψος 130 cm, μήκος 55 cm και πλάτος 35 cm.
Λειτουργεί άψογα και με μεγάλο βαθμό COP σε θερμοκρασίες από -7 ο C έως 45 ο C.

 

TOP