λέβητας πελλετ αυτοκαθαριζομενοσ biomax 20 & 35 kw

Λέβητες πελλετ (pellets) αυτόματου καθαρισμού  ΒΙΟΜΑΧ 20KW, 30KW, 40KW & 50KW

Οι υπέρ-αυτόματου καθαρισμού λέβητας πελλετ biomax  20, 30, 40 και 50 kw είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα λεβητοστασίου που καίει πελλετ (pellets) και συνδέεται με τα θερμαντικά σώματα και το μπόιλερ για παράγωγη ζεστού νερού. Ο βαθμός απόδοσης του συνόλου είναι άνω του 93%.

Έξυπνo Συστήματα Διαχείρισης για τον έλεγχο όλων των λειτουργιών

Το νέας γενιάς έξυπνο λογισμικό του λέβητα, η οθόνης αφής, το σχήμα και η αισθητική λειτουργίας, είναι πολύ παρόμοια με τη λογική των σύγχρονων έξυπνων συσκευών και το περιβάλλον εργασίας του τελικού χρήστη είναι πολύ εντυπωσιακό και πολύ ευκολο στην καθημερινή χρήση .

Ο λέβητας είναι αυτοκαθαριζόμενος σε όλα τα στάδια

Έχει την δυνατότητα να αναγνωρίζει αυτόματα την ποιότητα του καυσίμου (πελλετ) και διαθέτη ειδικό καινοτόμο σύστηµα αυτοκαθαρισµού της εστίας. Ειναι εξοπλισμένος με το πιο σύγχρονο ηλεκτρονικό σύστημα εβδομαδιαίου αλλά και ημερήσιου προγραμματισμού της λειτουργίας του. Διατίθεται σε ισχύς 20kw, 30kw, 40kw & 50kw. Πλέον το υπερσύγχρονο λογισμικό τελευταίας γενιάς, δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να ενημερώνεται για την συνολική ημερήσια κατανάλωση καυσίμου σε κιλά άλλα και τις ώρες λειτουργίας, μέσα από την οθόνη αφής.
Το δοχείο αποθήκευσης βρίσκεται στο εσωτερικό του λεβητα και εχει χωρητικότητα 90 κιλά.

Λέβητας Συμπαγής με υψηλή απόδοση

Συμπαγής λέβητας με μικρές διαστάσεις που καθιστά ιδανική την τοποθέτησή του και σε ένα μικρό βοηθητικό χώρο ενός διαμερίσματος καθώς και με την μόνωση που διαθέτει, ανεβάζει τον βαθμό απόδοσης του συνόλου σε ποσοστά ακόμα και άνω του 94% (μέχρι και 96%).
Η ενσωματωμένη μονάδα inverter για την έξοδο των καυσαερίων εξασφαλίζει συνεχώς την μέγιστη απόδοση και τέλεια καύση σε όλα τα στάδια (απαιτεί μόνο 2 μέτρα καμινάδα 100φ). Η θερμοκρασία των καυσαερίων στην έξοδο δεν ξεπερνά τους 108°C στα 20kw και τους 129°C στα 30kw. Όπότε λόγω της υψηλής απόδοσης χρειάζεστε λιγότερα kw σε σχέση με άλλου κλασσικού τύπου λέβητες πελλετ. Η έναυση του λέβητα γίνεται αυτόματα με κεραμική αντίσταση με εντολή που παίρνει από τον μικροϋπολογιστή και όχι κάθε φορά να απαιτεί κάποιος να τον ανάβει.

Εισάγετε από την ADTHERM και η τιμή του είναι πολύ ανταγωνιστική.

Οι λέβητες πελλετ (pellets) Biomax έχουν 5 ετή εγγύηση.

TOP