Αυτοκαθαριζόμενος λέβητας πελλετ BIOMAX στο Λιποχώρι Σκύδρας

Αυτοκαθαριζόμενος λέβητας πελλετ BIOMAX σε μονοκατοικία 180 τ.μ. στο Λιποχώρι του Ν. Πέλλας.

Αλλαγή στην πηγή θέρμανσης προέβη ο κ. Χρήστος τοποθετώντας τον νέο αυτοκαθαριζόμενο λέβητα πελλετ BIOMAX της ADTHERM. Πλέον με αυτό τον τρόπο θα ζεσταίνει τα 180 τ.μ. της διώροφης κατοικίας. Στο παρελθόν χρησιμοποιούσε λέβητα πετρελαίου αλλά και ξύλου. Ο βασικός παράγοντας για την αγορά του λέβητα πελλετ ήτανε ο ξεκούραστος τρόπος λειτουργίας του , σε συνδυασμό με την οικονομία καυσίμου. Ελάχιστος χρόνος για την απομάκρυνση της λιγοστής στάχτης και τροφοδοσία με πελλετ την ενσωματωμένη δεξαμενή καυσίμου του λέβητα.
Ο λέβητας Biomax έρχεται με έναν ψηφιακό κοντρολερ που είναι απόλυτος συμβατός με την τεχνολογία τον έξυπνων κινητών (Smatrtphone). Η οθόνη αφής είναι και χειριστήριο που αποτελεί την διεπαφή του χρήστη. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθεί με τον το smartphone μέσο της εφαρμογής που δίνεται δωρεάν στο appstore της Google.
Έξυπνες λειτουργίες, όπως η καταγραφεί του χρόνου λειτουργίας του λέβητα τις προηγούμενη μέρας, του μήνα, του τρίμηνου, του εξαμήνου άλλα και της τελευταίας χρονιάς. Επίσης μπορεί ο χρήστης να ενημερωθεί για το μέσο όρο της θερμοκρασίας του νερού (average). Ο BIOMAX είναι εξοπλισμένος με κεραμική αντίσταση PSX-240B της ιαπωνικής εταιρείας FKK και δυνατό σύστημα απαγωγής καυσαερίων της FERGAS. Για την τροφοδοσία χρησημοποιήται ένα πανίσχυρο μοτερ της Αγγλικής mellor.
Οι λόγοι για να προτίμησετε τον λέβητα BIOMAX εκτός από ην προσιτή τιμή είναι και η ποιότητα κατασκευής του λέβητα πελλετ με ενσωματωμένο κυκλοφορητη, δοχείο διαστολής, βαλβίδα πιέσεως και η δεξαμενή καυσίμου.

Αν θέλετε παραπάνω λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε την σελίδα με τα χαρακτηρίστηκα του λέβητα BIOMAX εδώ
επικοινωνία

Επικοινωνία με δικιά μας χρέωση.

Συμπληρώστε μόνο το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε εμείς σε λίγο.

Συμπλήρωσε εδώ το τηλέφωνό σου και θα σε καλέσουμε άμεσα. * Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.